Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiedział co małe dzieci jedzą i ile... 

Położna środowiskowa mojej siostry nie wierzyła,ze po 3 tyg skończył jej się pokarm,a raczej miała taki,ze mały się głodził i z całych sił dusiła ja po cyckach i namawiała na kolejny krok rozkręcenia laktacji na nowo

Paranoja jakaś!
mojemu mężowi te zajęcia bardzo pomogły jak posłuchał takich rzeczy no i jak zobaczył ilu panów na te zajęcia chodzi chętnych do opieki nad dzieckiem. zgadzam się też z tym że czasem ta pomoc jest niezbędna i ja też mówiłam że jak będę się źle czuła po porodzie to chętnie z pomocy skorzystam. na szczęście nie było takiej konieczności, ale jak w lutym miałam ponad 39 stopni gorączki to już nie dałam rady sama się małą zająć. no ja niestety też głodziłam dziecko bo wszyscy dookoła krzyczeli że mam nie dokarmiać mm :-(
Jesli chodzi o szkole rodzenia to warto isc. U nas bylo za darmo, chyba 12 spotkan z czego 5 z tatusiami. Moj maz byl tylko na 3, ale i tak to co najwazniejsze pojal w mig
Przede wszystkim zobaczyl innych tatusiow, ktorzy pytali, niektorzy, ktorzy juz mieli dzieci dawali rady lub opowiadali swoje historie i bylo naprawde sympatycznie.
Bo ja nienawidze wiecznie siedziec w domu