reklama

Odskocznia;))))

dziewczynki ja tylko na chwilkę melduję mojej małej od wczoraj wybija się drugi ząbek, śpi jak króliczek jest troszkę marudna ale bałam się że z tym ząbkowaniem bedzie gorzej a jest znośnie

pozdrawiam was wszystkie i życzę udanego dzionka

a tu aktualne fotki mojego skarbu

reklama
Cortina, u mnie też dobrze się stało że było CC - Blanka miała także dwa razy owiniętą szyję pędpowiną i chyba dlatego że to łozysko niskoschodzące , mnie ginka od razu mówiła , że może dojść do CC . Przy rozwarciu na 4cm zaczęłam krawawić bardzo mocno i wtedy ekspresem na stół. Teraz lekarz ogląda bliznę za każdym razem , narazie jest ok , ale pewnie dopiero jak otworzą to się okaże , bo jednak usg przekłamuje trochę.
IZW , piękna córeczka :)

Cortina - moja blizna była cacy zaszyta i zagoiła się pięknie, ale po SN lekarka włożyła mi łapkę do środka i obadała jeszcze czy blizna nie puściła, nie puściła. :tak: A intuicji trzeba ufać, szczególnie tej matczynej.

info od mysiaka: jeszcze nie urodziła, jutro po śniadaniu dostanie oksytocynę, dobrze, ze decyzje już zapadły i zaczną coś robić. Trzymamy kciuki &&&&

cortina wieści od mysiaka wklejam na cpp, tutaj i na majówkowych wieściach :-)

Ostatnia edycja:
Zagadka.

Jaki nick ma dziewczyna z Krakowa, co prowadzi biuro podróży. :-p Bo mi się zapomniało. :zawstydzona/y:

OK zagadka rozwiązana. Mój mózg się odblokował - anastazja :-p

Ostatnia edycja:
Gatto , ano , poznikały nam dziewczyny : Zjola, Anulka , Magdalena .

A Emka to dziś zajrzała? bo ja nie widziałam , a pisała że też jej mała wczoraj dała popalić jak mnie ten mój kawaler . Myślałam że mi sam wylezie miedzy nogami tak się gmyrał...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry