Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i nie mam hybryd,wczoraj skróciłam na maksa pazury,nawet u nóg dałam rade
Od wczoraj coś ząb mnie pobolewa,w poniedziałek wbijam się do dentysty,bo wcześniej jej nie ma...Jak nie urok to sr...
Jak na złość ani mojego głupiego listonosza nie mam w zasięgu oka,ani wnerwiającej sąsiadki... Od rana cisnienie mi skoczyło,bo akurat teraz kuźwa za płotem musiała się rozpocząć budowa!!! Tyle czasu spokoju,zero sąsiadów ,budowlańców a teraz bedzie non stop hałas,kurz,ciężkie sprzety,wrzeszczący upierdliwi robotnicy... Czy Wy wiecie,ze jestem już na takim etapie wkurwu,ze nawet tel od znajomych nie odbieram...Boje sie,że sie na nich wyzyje niechcący
Jedną taką od złotych rad już pogoniłam...
, ja - przespokojna, ugodowa i niesamowicie cierpliwa osoba gryzę i warczę ostatnio.. poziom agresji skacze mi jak ciśnienie jak coś nie jest po mojej myśli
wczoraj chciałam kupić nospę, tą w większym opakowaniu, jestem w jednej aptece i pani informuje mnie z uśmiechem, że ma tylko małe.. ojoj, odpowiedziałam jej bez zastanowienia