reklama

Odskocznia;))))

Ojej, ale dobrze, że godzenie trwa....:tak: Czasem bywają "ciche dni" .... tak to już bywa ... ja teraz nie mam siły na kłótnie...a może siły są a powodów brak...
To kochana trzymaj się tam..i godzić się ładnie z S ;-) :-) szkoda życia na kłótnie ;-)

Czasami muszę go trochę do pionu postawić bo za dużo sobie pozwala i to wyboraż sobie nie koledzy czy piwka ale internet....ech szkoda gadać

reklama
uff... nadrobiłam zaległości :-D

dzień dobry dziewczynki :-D:-D:-D

Oj, to biedactwo:-( Ściskam serdecznie i zdrówka życzę, buziaki:-)

dziękuje :-)

Anecia szalona ;-):-) a dziękuje już znacznie lepiej :-) teraz będe biegać i opłacać wszystko bo jak się coś mężczyżnie zostawi szkoda gadać :-D:-D:-D a jak Twój mężczyzna dzisiaj? Lepiej? :-)

ja szalona ??? e... nie :-D

Anecia POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dawaj na kawkę co to za lenistwo?? Ja wiem, że mężczyzna w domu ale nie zaniedbuj obowiązków ;-):-)
Niech stracę dziś ja stawiam kawkę dla tych co lubią a kto nie to i herbatkę też ;-):-)

hehe...już jestem jestem.... przez tydzien ubiegły praktycznie nie siedziałam przy kompie... bo zazwyczaj był okupowanu przez M :szok::-D

Dziś muszę rachunki uregulować bo przez mężusia jeszcze nas odetną od cywilizacji :-D:-D biedny pogubił się we wszystkim :-D:-D:-D:-D

eh... ja to nawet w sumie nie wiem ile za co dokładnie płacimy... Msię tym zajmuje :eek: ja nie mam głowy do takich rzeczy ;-):-)

Ewelinko
będziecie walczyc i wygracie tą walkę!!!

Majsi, Gabrysia, Ilonka, Karola, Iza, Rudzia pozdrawaim gorąco :-)

a właśnie co z Rudzią ?:eek:

Marti, Sówka
odezwijcie się :wściekła/y:

Czasami muszę go trochę do pionu postawić bo za dużo sobie pozwala i to wyboraż sobie nie koledzy czy piwka ale internet....ech szkoda gadać

Wiesz, moja babcia nieboszczka zawsze powtarzała "Ze facet raz na miesiąc musi dostać kopa, żeby przywrócić go do pionu", i to stara prawda.....
Ech ten internet....też wojowałam z moim P .... i te jego zakłady sportowe....wściekałam się....aż nie wytrzymała....pół nocy debaty .... i poskutkowało, teraz on mnie musi od kompa odciągać.... ;-):-)

uff... nadrobiłam zaległości :-D

dzień dobry dziewczynki :-D:-D:-D
dziękuje :-)
ja szalona ??? e... nie :-D
hehe...już jestem jestem.... przez tydzien ubiegły praktycznie nie siedziałam przy kompie... bo zazwyczaj był okupowanu przez M :szok::-D
eh... ja to nawet w sumie nie wiem ile za co dokładnie płacimy... Msię tym zajmuje :eek: ja nie mam głowy do takich rzeczy ;-):-)

Ewelinko
będziecie walczyc i wygracie tą walkę!!!
Majsi, Gabrysia, Ilonka, Karola, Iza, Rudzia pozdrawaim gorąco :-)
a właśnie co z Rudzią ?:eek:
Marti, Sówka
odezwijcie się :wściekła/y:

No witam koleżankę :-)
Nareszcie jesteś :-)

Wiesz, moja babcia nieboszczka zawsze powtarzała "Ze facet raz na miesiąc musi dostać kopa, żeby przywrócić go do pionu", i to stara prawda.....
Ech ten internet....też wojowałam z moim P .... i te jego zakłady sportowe....wściekałam się....aż nie wytrzymała....pół nocy debaty .... i poskutkowało, teraz on mnie musi od kompa odciągać.... ;-):-)

A mój uwielbia czaty i kobietki na nich :sorry:

O masz!!!!!! No to tego też bym nie popuściła .... chociaż to tylko "wirtualna kobietka"....kurcze nie wiem....nie miałam nigdy takiego problemu.... Powiedz mu, że sobie nie życzysz i już! :zawstydzona/y:

A nie mówie?? Wiesz to nie jest nic groźnego w końcu to tylko net ale szlak mnie trafia jak widzę jak leci do laptopa, żeby szybko tam wejść. Ale dostał już ultimatum,że jak złapie go znowu na czacie będzie nie ciekawie łącznie z zablokowaniem mu konta na laptopie na tym się nie zna a ja tak więc mam przewagę.
Może po sobotniej kłótni coś do niego dotarło :sorry:

reklama
No witam koleżankę :-)
Nareszcie jesteś :-)

hej :-):-):-) no jestem jestem :-D

Witaj Kochana, dawno Cię nie było :zawstydzona/y::-):-):-) ale miło, że jesteś.
Będziemy walczyć, bo cóż innego nam pozostało?!! ;-):-)

:-D
i wygracie...zaobaczysz !!!!

ja zmykam pod prysznic bo dzisiaj dłużej pospałam a tu trza pare re=zecy zrobic w domciu :-)
stęskniłam się za Wami :tak:
pozstaram się byc później :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry