• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Tak kochana dzwonili mamy kariotyp w porządku i ja i małż :-)
Wyniki dostanę lece do gina na wymaz i się zbaczy co dalej :-)
Wiem o tym i wierze w Was kochana :tak:
Skończ się mazać!!!!! wyjaśnij sytuacje a nie panikuj, już doczytałam ...wiesz dokładnie o co chodzi z tą kasą??

Ojej, skarbie to co nic nie piszesz!!! Tak się cieszę, że wyniki dobre!!! To polowa sukcesu skarbie:-):-):-):-)

Od godziny jej tłumaczę, że wsio da się wyjaśnić, ale mnie nie słucha....!!!! :zawstydzona/y:

reklama
Ojej, skarbie to co nic nie piszesz!!! Tak się cieszę, że wyniki dobre!!! To polowa sukcesu skarbie:-):-):-):-)

Od godziny jej tłumaczę, że wsio da się wyjaśnić, ale mnie nie słucha....!!!! :zawstydzona/y:

Ale kochanie pisałam wcześniej w piątek chyba bo tak miałam telefon, musiałaś nie doczytać :-D:-D:-D no cieszę się, że genetyka jest ok zobaczymy może coś w wymazie wyjdzie, czekam co ginka powie :tak:

Dostanie w tył i tyle jak będzie tak panikować :no:

Ale kochanie pisałam wcześniej w piątek chyba bo tak miałam telefon, musiałaś nie doczytać :-D:-D:-D no cieszę się, że genetyka jest ok zobaczymy może coś w wymazie wyjdzie, czekam co ginka powie :tak:

Dostanie w tył i tyle jak będzie tak panikować :no:
Oj to sorki, ale nie doczytałam, a to dlatego, że nie nadrobiłam Waszej produkcji...po 2 stronach wymiękłam :-D:-D leniuch jestem.
A Ty nie miałas wcześniej wymazu robionego?

Oj to sorki, ale nie doczytałam, a to dlatego, że nie nadrobiłam Waszej produkcji...po 2 stronach wymiękłam :-D:-D leniuch jestem.
A Ty nie miałas wcześniej wymazu robionego?

Po zabiegu miałam miec robione ale akurat jakieś święto było i nie przyjęliby mi do laboratorium a potem zwlekałam i tak zeszło do dzisiaj....wiem wiem wstyd :zawstydzona/y:

Kupiłam dziś nowy dywan do salonu, pochwalem się :tak::-D

Załączniki

• P1010866.jpg
    P1010866.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 37
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry