rudzia789
szczęściara
A czemu miałabym gary przypalić??? Toć to tylko zupa:***
no wlasnie TYLKO i nigdy nic nie wiadomo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A czemu miałabym gary przypalić??? Toć to tylko zupa:***

To Ty nie masz jeszcze decyzji?? Ja myślałam, że już masz wsio i ruszasz lada dzień![]()
To jak Wy chcecie teraz z tym sklepem wszystko pogodzić?? Taki sklep to kupa szmalu przecież
Bądz przy nim i wspieraj go...!!!to najwazniejsze
sorry Wiola... ale skad wiesz ze to akurat przez to...?
każda z nas moze w ten sposb napisac...
ale trzeba isc dalej i nie ogladac sie za siebie... bo szczerze ci powiem ze nie jedna kobieta chcialaby miec to co Ty...![]()
Wniosek złożyłam we wtorek
a oni mają 30 dni na rozpatrzenie
Dlatego tak ważna dla nas jest ta dotacja
jak jej nie dostanę
ze sklepu nici
Ja wiem, Anetko, że ja mam dużo
Mam kochającego i cudownego męża
Mam wspaniałego syna
ale chciałabym tez móc
cieszyć się każdym dniem,
móc iść do sklepu i nie przeliczać
czy mi wystarczy do 1!
To chyba też nie jest tak dużo!
Wybaczcie, że wywaliłam na was moje smutki...
Ale komuś musiałam się wygadać....
no wlasnie TYLKO i nigdy nic nie wiadomo![]()

Wniosek złożyłam we wtorek
a oni mają 30 dni na rozpatrzenie
Dlatego tak ważna dla nas jest ta dotacja
jak jej nie dostanę
ze sklepu nici
Mam wspaniałego syna
ale chciałabym tez móc
czy mi wystarczy do 1!
Mam wspaniałego syna
ale chciałabym tez móc
czy mi wystarczy do 1!

prawie o 50%... rozumiesz...? i co...? jak nie zapalce to mnie wyrzuci... 
Kochana nie jest duzo... ale inni nawet tego nie maja...
ja tez zyje cały czas z obawą o to czy 25 bede miala na chleb... takich ludzi jest wiele...
tez bym chciala isc raz na miesiac do sklepu i kupic sobie spodnie... na ktore mnie w tej chwili nie stac... tez bym chciala...
Kochana ja nawet nie wiem czy mi do 12 starczy... wlasciciel podniosla nam tak czynsz zeprawie o 50%... rozumiesz...? i co...? jak nie zapalce to mnie wyrzuci...
ja bym chciala miec swoje M... to dla mnie szczyt marzen... nieosiagalnych...
Ty masz wspanialego człowieka u swojego boku, syna dla którego jestes całym życiem, dom z którego Cie nikt nie wyrzuci....
Nie zrozum mnie zle... to nie jest zazdrosc... probuje Ci tylko uswiadomic ze nie tylko Ty jestes w ciezkiej sytuacjki... ze nie tylko Tobie brakuje... niektorzy maja gorzej...
I ja sie wcale nie zale... bpo staram sie cieszyc z tego co mam i odnajdywac plusy w tym swoim pogmatwanym zyciu... i Ty tez tak sprobuj... bo to naprawde pomaga![]()
Kochana nie jest duzo... ale inni nawet tego nie maja...
ja tez zyje cały czas z obawą o to czy 25 bede miala na chleb... takich ludzi jest wiele...
tez bym chciala isc raz na miesiac do sklepu i kupic sobie spodnie... na ktore mnie w tej chwili nie stac... tez bym chciala...
Kochana ja nawet nie wiem czy mi do 12 starczy... wlasciciel podniosla nam tak czynsz zeprawie o 50%... rozumiesz...? i co...? jak nie zapalce to mnie wyrzuci...
ja bym chciala miec swoje M... to dla mnie szczyt marzen... nieosiagalnych...
Ty masz wspanialego człowieka u swojego boku, syna dla którego jestes całym życiem, dom z którego Cie nikt nie wyrzuci....
Nie zrozum mnie zle... to nie jest zazdrosc... probuje Ci tylko uswiadomic ze nie tylko Ty jestes w ciezkiej sytuacjki... ze nie tylko Tobie brakuje... niektorzy maja gorzej...
I ja sie wcale nie zale... bpo staram sie cieszyc z tego co mam i odnajdywac plusy w tym swoim pogmatwanym zyciu... i Ty tez tak sprobuj... bo to naprawde pomaga![]()