• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
To Ty nie masz jeszcze decyzji?? Ja myślałam, że już masz wsio i ruszasz lada dzień :sorry2:
Wniosek złożyłam we wtorek
a oni mają 30 dni na rozpatrzenie

To jak Wy chcecie teraz z tym sklepem wszystko pogodzić?? Taki sklep to kupa szmalu przecież
Dlatego tak ważna dla nas jest ta dotacja
jak jej nie dostanę
ze sklepu nici

Bądz przy nim i wspieraj go...!!!to najwazniejsze :tak:

sorry Wiola... ale skad wiesz ze to akurat przez to...?
każda z nas moze w ten sposb napisac... :sorry2:

ale trzeba isc dalej i nie ogladac sie za siebie... bo szczerze ci powiem ze nie jedna kobieta chcialaby miec to co Ty... :sorry2:
Ja wiem, Anetko, że ja mam dużo
Mam kochającego i cudownego męża
Mam wspaniałego syna
ale chciałabym tez móc
cieszyć się każdym dniem,
móc iść do sklepu i nie przeliczać
czy mi wystarczy do 1!
To chyba też nie jest tak dużo!

jak jej nie dostanę
ze sklepu nici

Mam wspaniałego syna
ale chciałabym tez móc
czy mi wystarczy do 1!

pamietaj ze sa ludzie co nie maja i tego...
ciezko mi mowic o tym bo nie zyje tam z wami a wiem jak jest ciezko... moj ojciec sam utrzymuje 5 osobowa rodzine w tym moja siostre ktora jest niepelnosprawna.... wiem jak sie ciezko zyje liczac kazdy grosz ale czasami sa wazniejsze zeczy od tych goszy

no wlasnie TYLKO i nigdy nic nie wiadomo:-D:-D:-D:-D:-D

No smaku jakoś nie umiem złapać mało "pomidorowy" się mi wydaje :-D:-D:-D:-D:-D

A czemu tak pózno? Od grudnia się przygotowywałaś a dopiero wniosek? Kurcze 30 dni to sporo

jak jej nie dostanę
ze sklepu nici

A dotacje z czego macie dostać? z urzędu pracy?

Mam wspaniałego syna
ale chciałabym tez móc
czy mi wystarczy do 1!

Mi bardzo często brakuje do wypłaty i jakoś zyję to nie jest największe nieszczęście jakie może nas spotkać

Ostatnia edycja:
Mam wspaniałego syna
ale chciałabym tez móc
czy mi wystarczy do 1!

Kochana nie jest duzo... ale inni nawet tego nie maja...
ja tez zyje cały czas z obawą o to czy 25 bede miala na chleb... takich ludzi jest wiele...
tez bym chciala isc raz na miesiac do sklepu i kupic sobie spodnie... na ktore mnie w tej chwili nie stac... tez bym chciala...
Kochana ja nawet nie wiem czy mi do 12 starczy... wlasciciel podniosla nam tak czynsz ze :szok::szok::szok: prawie o 50%... rozumiesz...? i co...? jak nie zapalce to mnie wyrzuci...
ja bym chciala miec swoje M... to dla mnie szczyt marzen... nieosiagalnych...
Ty masz wspanialego człowieka u swojego boku, syna dla którego jestes całym życiem, dom z którego Cie nikt nie wyrzuci....
Nie zrozum mnie zle... to nie jest zazdrosc... probuje Ci tylko uswiadomic ze nie tylko Ty jestes w ciezkiej sytuacjki... ze nie tylko Tobie brakuje... niektorzy maja gorzej...
I ja sie wcale nie zale... bpo staram sie cieszyc z tego co mam i odnajdywac plusy w tym swoim pogmatwanym zyciu... i Ty tez tak sprobuj... bo to naprawde pomaga :tak:

ja tez zyje cały czas z obawą o to czy 25 bede miala na chleb... takich ludzi jest wiele...
tez bym chciala isc raz na miesiac do sklepu i kupic sobie spodnie... na ktore mnie w tej chwili nie stac... tez bym chciala...
Kochana ja nawet nie wiem czy mi do 12 starczy... wlasciciel podniosla nam tak czynsz ze :szok::szok::szok: prawie o 50%... rozumiesz...? i co...? jak nie zapalce to mnie wyrzuci...
Ty masz wspanialego człowieka u swojego boku, syna dla którego jestes całym życiem, dom z którego Cie nikt nie wyrzuci....
Nie zrozum mnie zle... to nie jest zazdrosc... probuje Ci tylko uswiadomic ze nie tylko Ty jestes w ciezkiej sytuacjki... ze nie tylko Tobie brakuje... niektorzy maja gorzej...
I ja sie wcale nie zale... bpo staram sie cieszyc z tego co mam i odnajdywac plusy w tym swoim pogmatwanym zyciu... i Ty tez tak sprobuj... bo to naprawde pomaga :tak:

dokladnie.... ja to wszytsko zrozumielam dopiero kiedy zalozylam rodzine... najwazniejsze to brac z zycia to co jest a nie to co by sie chcialo bo latwo sie w tym wszytskim zatracic.....

reklama

Kurcze 50%? A nie macie szans na coś swojego? sprawdzałaś zdolność na kredyt hipoteczny?
Wybacz, że spytam ale z ciekawości ile płacicie za wynajem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry