• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dzień Dobry.....:-)
Nadrobiłam, choć łatwo nie było....
DZIĘKUJĘ za życzenia ! :zawstydzona/y:
Urodzinki wypadły bosko......Imprezka rozpoczęła się na dobre kiedy rodzinka sobie poszła :-D:-D Co się działo to pozostawiam Waszej wyobraźnie, powiem tylko, że pozbawili mnie stołu w jadalni :zawstydzona/y: :-D:-D:-D:-D Ale wybaczam......bo to co na nim odchodziło to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie......tańce wygibańce zrobiły swoje :-D a i kg troszkę było więc nie dziwota....:-)

czesc kochana Ewelinko :-D:-D:-D

super ze imprezka sie udała :-D:-D:-D:-D nie masz stołu :szok::szok::szok::szok::szok: ładnie :-D:-D:-D:-D a mnie tam nie było...ech :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D
Hej Iza :-) wzajemnie życze miłego dnia :-)
Buźka kochana moja**** :-)
Ano nie mam, znaczy mam ale roz**** i dziś jadymy kupić, bo na czymś trzeba jeść.......szkoda, że Cię nie być :-(ale wiesz za rok?dwa? :-D:-D:-D:-D:-D

Co tam nowego się wydarzyło???Jak się czujesz???:-)
A zgadnij kto był?:-)

O nic nie pytać :-D:-D:-D Ale kocham ten utworex.....2*P, dziękować....:zawstydzona/y:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2kF7vTZEO2w"]YouTube- Mariah Carey- i want to know what love is -TRADUÇÃO[/ame]

Buźka kochana moja**** :-)
Ano nie mam, znaczy mam ale roz**** i dziś jadymy kupić, bo na czymś trzeba jeść.......szkoda, że Cię nie być :-(ale wiesz za rok?dwa? :-D:-D:-D:-D:-D

Co tam nowego się wydarzyło???Jak się czujesz???:-)
A zgadnij kto był?:-)

haha... a nie mozecie jak w Japonii na dywanie... od razu tam musicie kupowac :-D:-D:-D:-D:-D
Kochana nic straconego... myśle :-D:-D:-D

a ja czuc sie dobrze :-) chorubsko chyba sobie poszło :-D:-D:-D
a... i moja mała Shirka dorosła.... dostała cieczkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

żartujesz.... ??!!! a skąd on się tam znalazł :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

haha... a nie mozecie jak w Japonii na dywanie... od razu tam musicie kupowac :-D:-D:-D:-D:-D
Kochana nic straconego... myśle :-D:-D:-D
a ja czuc sie dobrze :-) chorubsko chyba sobie poszło :-D:-D:-D
a... i moja mała Shirka dorosła.... dostała cieczkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
żartujesz.... ??!!! a skąd on się tam znalazł :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochana to bym dywan musiała kupić :-D:-D:-D:-D
Mam nadzieję, że kiedyś wiesz......winko, tarasik i te sprawy :-D:-D:-D
To dobrze, że czujesz sie lepiej :tak:
Pierwsza cieczka???? Łoj............gatki jej kup w zoologicznym, bo Ci zasyfi pół mieszkania :zawstydzona/y:
Pamiętał.....a i kiedyś mówiłam, żeby wpadł? No to wpadł....:-D:-D Ale było ok.....nawet bardzo ok...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry