butterfly21
hope & love
karola1388 oczywiście
jestem tylko jedna
niepodrabiana 
jestem tylko jedna Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jestem tylko jedna 

hihi kogoś tu na coś nachodzi , przestańcie bo i mnie najdzie rzucę laptopa i napadnę M 
Bett- to super ,że się fajnie pobawiłyście , taki oryginalny ten panieński był ,ale fajny pomysł miałyście z tą niespodzianką super
Karola- ja frytki jadłam wczoraj u taty na imieninach taką nowość wprowadził ,a przygotowanie moje było oczywiście.Nie martw się na pewno znajdziecie coś bardziej ciekawego cierpliwości ,a na bank coś się trafi to tak jest,że jak się nie szuka to ogłoszeń mnóstwo ,a jak jest potrzeba to nie ma w czym wybierać.
Lenko - co ja widzę![]()
hihi kogoś tu na coś nachodzi , przestańcie bo i mnie najdzie rzucę laptopa i napadnę M
![]()

już widzę małego Zjolka ,albo Zjolkę jak przebiera rączkami i nóżkami w brzuszku bo na pewno nam pokażesz usg prawda?????????