reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odstawiamy od cycusia

U nas z kapielami podobnie jak u Cichej ja wole prysznic i raczej nie słuzy mi dłuzsze siedzenie w wannie a Wojtek z tata kąpał sie kilka razy i mieli z tego wielki ubaw.
Uwazam nagość za cos normalnego i nie uwazam zeby trzeba sie było wstydzić swojego ciała.
A co zadna z was nie opala sie topless??!?!?!?!

reklama
mi nie chodzi o wstyd, bo topless na plazy w łebie jak najbardziej:-D, tylko o higiene, dlatego uważam założenie stroju jak nabardziej za wskazane

Sylwia -Toples w Chorwacji jak tam prawie wszyscy toples to czemu nie:-D ale u nas na plaży w Łebie czy Karwi to chyba nie ---no chyba że to plaża naturystów a na takiej jeszcze nie byłam choć widziałam w Chorwacji i nie wyglądało to apetycznie a może po prostu nie było na kim oka zawiesić po wszystko pomarszczone i wysuszone było:-D żadnych fajnych obiektów nie było
A wracając do kąpieli to mi chodzi dokładnie o płcie przeciwne bo tata z synem (w końcu mają to samo :-D tylko inny wymiar :-Doczywiście bez przesady ) i mama z córką a nawet mama z synem do pewnego wieku 2-3 lat ( bo to szczególna więź) ale tata z córką--- goły :no::no::no: jakoś mi to nie pasuje może dlatego że mam córeczkę :-)No właśnie Ell zawsze można strój założyć:tak:

A :-D:-D:-D:-D
żeby nie było że nie na temat to odstawienie od cycusia przeżyłam dużo mocniej niż moja córcia która po skończeniu 10 m-ca poprostu już cycusia nie chciała i jak miała byc pora karmienia to cyca gryzła i sie śmiała :-D:-D:-D

Miki tak jak Sandrusia, odstawił się sam po ukończeniu 10 miesiąca i 10 dni :-) Ja się z tego powodu bardzo cieszę.

A co do kąpieli, to raz kąpałam się z Mikusiem - żeby pokazać, że wanna jest fajna i Radek też raz i myślę, że na tym zostanie. Jakoś ogromnej frajdy mi to nie sprawiło. No może jakbym miała wielką wanne ;-)
Nigdy toples się nie opalałam a tym bardziej teraz nie zamierzam, bo nie ma co pokazywać.

Nigdy toples się nie opalałam a tym bardziej teraz nie zamierzam, bo nie ma co pokazywać.

Kasia ja też - niestety ;-)...no moze gdzieś tam kiedyś na odludziu czy na balkonie jak nikt nie widział to mi sie zdarzyło, ale na naszych plażach to jest zbyt egzotyczne i wywołuje niezdrową sensację....może kiedyś sie odważę w miejscu gdzie to bedzie normalne i wszyscy tak będą, ale niestety po ciąży i karmieniu cycki zdecydowanie lepiej prezentują się w uprzęży :tak:;-):-p

ja oczywiście w Łebie opalałam się na odludziu, tam mnóstwo takich plaż:) i oczywiście dookoła ustawione parawany;-)

Ja tez nie uwazam zeby tam nagosc byla jakas "razaca"...
Ja i Adam tez juz kapalismy sie z noemi i nie widze w tym nic dziwnego czy niehigienicznego...Wiem ze dobrze dbam o higiene,nie mam zadnych chorob tak samo i Adam wiec czemu nie...ale tez mam swiadomosc tego ze z czasem u dziecka rodzi sie wstyd i napewno wtedy nie bede juz pchala sie z Noemi do wanny...W sumie to u nas wspolnych kapieli moze bylo lacznie z trzy i byly tez na zasadzie dobrej zabawy...

A toples czemu nie...:-)
Nawet i teraz bo moje piersi cos ostro wziely sie za siebie:-D

reklama
ach i chcialam jeszcze dodac ze odstawienie od cycusia bylo dla mnie malo "bolesne"...Mi raczej przeszkadzalo karmienie ,najbardziej bylo uciazliwe jak gdzies sie bylo...no i ta ciaglelecace mleko i zalane koszulki podczas snu...:no::baffled:chociaz nie powiem-samo karmienie bylo naprawde mile...:tak::-)

Do góry