• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

we Wrocku masz prawie w każdej knajpie w rynku dostęp do netu, w całym centrum jest net bezpłatny bezprzewodowy, więc spokojnie będziesz miała jak:tak:
poza tym masz pewnie jakieś wózki z których chcesz wybierać, to zapisz sobie ceny i ze ściągą jedź;-)
aha, pamiętaj że -5% przy zakupie za gotówkę to na dzień dobry muszą zejść, inaczej nawet nie kupuj, tylko wychodź i.. będą Cię wołać:-D

reklama
Oooo to super, że w razie czgo będę mogła skorzystać z neta we Wrocławiu, choć i tak wątpię,że będę miała na to czas;-),ale fakt mam kilka upatrzonych modeli, więc zanotuję sobie ceny i choć nie umię się targować, to jakoś postaram się zbić cenę:tak:

Trzymam kciuki!!
A zmieniając temat to..
Mojego M. dziś wzięło na wymyślanie imion.. Oczywiście głupich..
No i wpisał sobie w google "najgłupsze imiona"..
Wyskoczyła cała lista.. Padło na Dziewogrzmot:-D
A więc.. jak nazwę córkę Lena to On syna Dziewogrzmot:wściekła/y:
No i negocjujcie tu z takim;-):-D

Ale się uśmiałam z tego Dziewogrzmota:-D
My też jesteśmy na etapie wymyslania imion dla naszej córeczki i jak narazie myślimy o Milence, ale jeszcze do końca nie jesteśmy pewni. Dzisiaj byliśmy w sklepie Bojko zobaczyć wózeczki i porażka tylko 1 był z gondolą:wściekła/y:. Spytałam czy z wózków mają tylko to co widać odburknęły, że tak, a w d.... z nimi;-)
elvie3 a w tym Wrocławiu do tych knajp z netem trzeba przyjść z własnym laptopem, czy jak to wygląda?

HEJ
POTRZEBUJE POMOCY;) jESTEM NA ETAPIE SZUKANIA NIANI, ALE PRZYZNAM NIE JEST TO PROSTE ZADANIE;) mOŻE KTÓRAŚ Z WAS ZNA KOGOŚ GODNEGO POLECENIA, NAJLEPIEJ Z ZABOBRZA, NA CAŁY ETAT:) DZIĘKI WIELKIE Z GÓRY

Hej dziewczyny:)
Mona124 internet we Wrocku jest bezprzewodowy ale kompa to trzeba mieć swojego:) z wrocławskich sklepów sporo dobrego słyszałam o babymax- taki duży dom towarowy dziecięcy chyba na wylocie na trzebnicę- maja ponoc sporo fajnych promocji na wózki no i wybór spory.Co do jeleniogórskiej bojki to widze że wszystkie mamy równo mają negatywne zdanie na jej temat- w pełni popieram:) tylko w takim razie z czego oni sie utrzymują jak tak klientki traktują i wszystkie mamy maja złe zdanie na temat tego sklepu????
ilizkacz nie pomogę Ci- sama stanowie pełnoetatową nianię dla swojej córki a zaraz dojdzie jeszcze synuś:) ale wiem że sa problemy- sporo mam z mojego otoczenia szuka bezskutecznie- może spróbuj poprzez jakąś agencję- przynajmniej będzie sprawdzona?
elvie Dziewogrzmot pierwsza klasa:):)można też spojrzeć na to inaczej- napewno będzie oryginalnie:):):)
Jakos tak zimowo dzis sie zrobiło, chlapie śniegiem z nieba aż się z domku wychodzić nie chce. Ale ja muszę bo mamy ostatnie szczepienie Natalki. Na szczęście udało mi sie jakoś ochronić ja przed przeziebieniem co przy takiej durnej pogodzie nie było proste:)zobaczymy jak mała zniesie szczepienny atak wirusów. wszyscy mówią że przynajmiej jedno szczepienie dziecko musi odchorowac temperaturą i płaczem- my mamy dzis ostatnie a jak dotąd po Natalce wszystkie spłynęły jak woda po kaczce:):)
Trzymajcie się ciepło:) i do napisania:)

W centrum Wrocka trzeba mieć własnego, ale w wielu knajpach jest taki na stanie, w "Pasażu pod błękitnym słońcem" (sam rynek, obok BZ WBK) są na 100%:-)
W McDonald's też net bezprzewodowy, nawet w Jelonce jest:tak: Tylko własny laptop konieczny.
Co do BOJKI to byłam raz i nie polecam. A czemu to funkcjonuje? Hmm.. może ma lokalizację dobrą i mamy wioskowe (tzn. te z okolicznych wiosek) mając blisko tam kupują..?
Trzymam kciuki za Natalkę, aby przeszła ostatnie szczepienie równie gładko i bez powikłań:tak:
Co do niani to się zupełnie nie orientuję, więc nie pomogę:-( Ale pomysł z agencją uważam za godny rozważenia,
U mnie dziś biurowo, więc temperatura nie straszna;-) Teściowa mnie rozpieszcza, ugotowała pyszną grzybową zupkę i babę drożdżową i takie inne drożdżowe coś, co zawijane jest jak makowiec, ale nadziewane grzybkami - podobno super do czerwonego barszczu:-) Więc siedzę i się objadam.
Jutro zaczyna mi się 16tydzień a w najbardziej obcisłe rurki się dopinam, waga w miejscu - oby jak najdłużej;-)

No to w takim razie wezmę lapotopa z sobą, tak będzie najbezpieczniej;-)
Z tego co się orientuję, to bardzo ciężko jest znaleść opiekunkę do dziecka na terenie Jeleniej Góry, a jak już się znajdzie, to też mają swoje wymagania. Także dobrze jest pomyśleć o agancji, tylko czy u nas w Jeleniej jest taka agencja, bo nie słyszałam?:sorry2:
Elvie3 super masz z teściową, moja też się stara jak może, ale niestety ma mało czasu;-)

Moja żyje z dzierżawy, więc na brak czasu raczej narzekać nie może;-)
Dziś karmiła nas pierogami z pysznym sosem koperkowym, mniam mniam:tak:
Jutro gotuję już sama, chodzą za mną gołąbki, ale robić mi się ich nie chce:zawstydzona/y:
Może jednak się przemogę;-)

Póki co leżę i zajadam lizaki nimm2, w PL nie widziałam, ale takie pyszne, że dwie torby z Niemiec przywiozłam:-D Teraz leżę na kanapie, obok 2 piloty, papierki po lizakach, słonecznik i w ogóle jeden wielki burdel:-D

reklama
Uwielbiam pierożki, zwłaszcza ruskie :tak:
Dzisiaj mam okropnego lenia, więc postanowiłąm,że poleniu****ę sobie dłużej w łóżeczku przed kompem, może jakiś film sobie oglądnę;-)
Tylko szkoda, że zapasy słodyczy mi się pokończyły, a do sklepu iść mi się nie chce, ale jakoś wytrzymam:tak:a jak nie to zwlekę tyłeczek z łóżeczka i podskoczę do sklepu, taka ładna pogoda, że aż wstyd, że mam takiego lenia:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry