• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aga- właśnie bo jeszcze miałam napisać ale mnie rozkleiłaś i nie miałam mocy twórczej:)

Mogę przekazać Tobie parę rzeczy na aukcje dla Frania- nowej i używanej odzieży dziecięcej i trochę akcesoriów. daj znać to przyszykuję nawet na jutro czy pojutrze.

reklama
Olu, dzięki wielkie z góry. Mam nadzieję, że uda mi się wpaść do Ciebie w następnym tygodniu na rzeczoną kawke z robaczkami, to bym je odebrała. To nasz ostatni tydzień przed wyjazdme na maraton szpitalny i na turnus. Mam nadzieję ze się uda, w poniedziałek i piątek mam z małym lekarzy, więc na bank nie te dni. ok?

wiesz, jak dla mnie to może być nawet teraz, właśnie popijam małą czarną:)to przyszykuję wszystko, tylko przyjedź niezapakowana bo kartonik może być spory...:)

no a reszta babeczek co?

DOBRACZAROWNICO- jesteś żyjesz? wnioskuję że Twój maluch jest juz na świecie:?) Odezwij się do nas....

ZUZA-ANNA też nam gdzies zaginęła.

ello ello :)
widze ze troche mnie chyba ominelo na forum....
ale mam nadzieje ze wbije sie tutaj na nowo hihi

u nas wszystko dobrze :)
tydzien temu wrocilismy do NL, podroz byla ciezka bo jechalismy na dwa auta (moj M. jednym a ja z Mala drugim), w sumie 11 godzin z czego ponad 2 spedzilismy na parkingach bo zmeczenie nas dobijalo....
pozniej nie moglam ogarnac wszystkiego bo cale dwa auta mielismy zapakowane na maksa i musialam wszystkie te fanty wypakowac hihi
a w srode bylam sama (!) z Mala na kolejnym szczepieniu i nawet dalam rade i jakos sie dogadalam :D
kolejne szczepienie mamy dopiero w lutym a w grudniu wizyte kontrolna - wazenie, mierzenie itd.

ostatni tydzien caly intensywny.... w piatek sasiedzi zaprosili nas na kawe to glupio bylo odmowic... ale okazalo sie ze mimo wieku (ok 50) sa fajnymi ludzmi :)
a wczoraj zrobilismy sobie wycieczke do amsterdamu bo od kilku dni odbywa sie tam super impreza SAIL2010 czyli zlot najwiekszych zaglowcow na swiecie! z polski byly 3 stateczki :) ludzi masa i na kazdy zaglowiec mozna wejsc i poogladac wszystko. a na wodzie taki ruch jak na autostradzie tyle lodek, jachtow i wszystko co pluwa to wyplynelo hihi wrazenie niesamowite :)

no ale rozpisalam sie o *******ach ....
mam nadzieje ze wszystko dobrze u Was i Waszych Maluszkow :)
nie obiecuje ze znajde czas zeby poczytac wstecz co pisalyscie :( ale napewno bede znowu tu do Was zagladac :)

pozdrawiam

reklama
Aga, napisz kiedy wpadniesz do mnie mniej więcej po te ciuszki na aukcje. Ja sporo pracuje właśnie nad aukcjami ( tu popełnię autoreklamę ale zapraszam na swoje konto skarby_natalki ) i postanowiłam że przyszykuję Ci wszystko na gotowo- łącznie z obrobionymi zdjęciami i opisami żeby choc troszkę Cię zluzowac w tej kwestii. Tylko dwie sprawy- pisz na kiedy bo ja sama zarobiona jestem i muszę sobie zorganizować pracę i powiedz mi jeszcze jaki format zdjęć, czy dowolny czy jaki. pytam bo wiem z doswiadczenia że wklejenie zbyt dużych zdjęć w aukcji może namieszac w szablonie- np poprzsuwac niektóre jego elementy- tak stało się kilka razy u mnie. Czekam więc na info.Nazbierałam już troszkę rzeczy, wyszło że wszystko nowe więc mam nadzieje że Ci się sprzeda i choc w ten sposób wspomoge Franiową sprawę:)
No i słuchaj- ja mam sporą wprawę w wystawianiu aukcji, gdybys potrzebowala tu pomocy mogę Was zmienić, jestem w stanie wystawic około 30 aukcji na dzień. pisz co tam jak tam.
no a jak tam z rzyganiem u Frania?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry