ello ello

widze ze troche mnie chyba ominelo na forum....
ale mam nadzieje ze wbije sie tutaj na nowo hihi
u nas wszystko dobrze

tydzien temu wrocilismy do NL, podroz byla ciezka bo jechalismy na dwa auta (moj M. jednym a ja z Mala drugim), w sumie 11 godzin z czego ponad 2 spedzilismy na parkingach bo zmeczenie nas dobijalo....
pozniej nie moglam ogarnac wszystkiego bo cale dwa auta mielismy zapakowane na maksa i musialam wszystkie te fanty wypakowac hihi
a w srode bylam sama (!) z Mala na kolejnym szczepieniu i nawet dalam rade i jakos sie dogadalam

kolejne szczepienie mamy dopiero w lutym a w grudniu wizyte kontrolna - wazenie, mierzenie itd.
ostatni tydzien caly intensywny.... w piatek sasiedzi zaprosili nas na kawe to glupio bylo odmowic... ale okazalo sie ze mimo wieku (ok 50) sa fajnymi ludzmi
a wczoraj zrobilismy sobie wycieczke do amsterdamu bo od kilku dni odbywa sie tam super impreza SAIL2010 czyli zlot najwiekszych zaglowcow na swiecie! z polski byly 3 stateczki

ludzi masa i na kazdy zaglowiec mozna wejsc i poogladac wszystko. a na wodzie taki ruch jak na autostradzie tyle lodek, jachtow i wszystko co pluwa to wyplynelo hihi wrazenie niesamowite
no ale rozpisalam sie o *******ach ....
mam nadzieje ze wszystko dobrze u Was i Waszych Maluszkow

nie obiecuje ze znajde czas zeby poczytac wstecz co pisalyscie

ale napewno bede znowu tu do Was zagladac
pozdrawiam