• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
to może ja tu coś naskrobię;) melduję się po wizycie kontrolnej, wszystko jest dobrze, wyniki badań też ok, więc nic tylko patrzeć jak brzuszek rośnie:)
chciałam Was jeszcze zapytać - czy któraś korzystała z usług banku komórek macierzystych żeby pobrać dziecku krew pępowinową po porodzie? dzisiaj kuzyn mnie ostro do tego namawiał, chociaż ja podchodzę dość scepytcznie...

Hej, rzadko zaglądam bo mam ostatnio trochę zajęć ale u nas wszystko super :-)

MartaJG - my mamy wykupioną usługę pobrania krwi pępowinowej właśnie w PBKM i oczywiście liczę na to, że będą to pieniądze wyrzucone w błoto ;-) ale stwierdziliśmy, że skoro wtedy mieliśmy pieniądze i taka myśl się w nas pojawiła to chcemy skorzystać... Nie wiemy jak rozwinie się medycyna i może w przysżłości będzie to powszechniej wykorzystywane. W każdym razie - podobnie jak szczepienia - to bardzo indywidualna kwestia...

Aga - super, że się odezwałaś, przeczytałam wszystko na wątku
Ola - wracamy tutaj a tam fotki i bardziej osobiste sprawy ;-)
Iza - ucałuj Nataszkę ;-)

Słuchajcie nie wiecie moze czy ktoś chce kupic rowerek trójkołowy nowy ze sklepu tchibo?
jest boski i wygodny niebieski , ja musze uzbierać na biegowy
jest do obejrzenia na mojej aukcji ilizka

dostaliśmy go na prezent ale ja chciałabym inny więc tak leży nawet nie rozpakowany

ta godzina a ja dopiero mowie dzien dobry :-)
ale mase roboty juz dzisiaj odwalilam hihi
w sumiet to chyba juz wszystko zrobilam...
no jedynie ciasto marchewkowe musze jeszcze zrobic ale to juz drobnostka :-)
aaa i podjechac do sklepu ale to pozniej wieczorkiem :-)
od jutra chyba bedzie mnie zdecydowanie mniej tutaj bo rano powinni dojechac do nas goscie wiec bede miala zajecie.. echhh
A wczoraj bylysmy 2,5 godzinki na spacerze :-) slonko tak slicznei swiecilo ze az do domu nie chcialo sie wracac hihi
zreszta tutaj wszyscy poczuli juz chyba wiosne bo chodza w polbutach i np. kamizelkach tylko - nawet dzieciaczki!
oczywiscie to nic ze gile wisza im po pas :-D

Marta super ze wszystko ok u Was i wyniki dobre :-)
czyli pracujesz dalej? ;-)
jezeli chodzi o komorki macierzyste to my nie skorzystalismy z tego... ale mysle ze tak mowi Holly to indywidualna sprawa.

Ilizkacz az sobie luknełam z ciekawości :-) ładny ten rowerek ale my na razie nie kupujemy...

Izu co u Was? Jak Nataszka?

Szyszka ;-) jak dzieciaczki? lepiej juz?

Holly sa warunki na narty? jejjj ja bym chciala juz sobie pojezdzic ;-)

Aga zajrzałam na wątek Frania --> rewelacyjne wiadomości!!! :-)
już chyba dzisiaj uśmiech z buzi mi nie zniknie hihi

A co u Kasi?

mysle ze powinnas go sprzedac bezproblemu.

Holly, Nataszka ucałowana :)
Zuza u nas dzięki Bogu wszystko dobrze. Mama jest i wprowadziła kindersztube... mimo nieprzespanych nocy jęczy że śpię do 11 z Natą... ehhh uroki :)
Aga, przeczytałam co się działo :) i gratuluję!!!!!!! Nie ma lepszej muzyki dla uszu jak usłyszeć, że wszystko idzie w dobrym kierunku!!!

reklama
Dzieki dziewczyny.

Niestety z CZD przywlokliśmy syfa - bo i oskrzela i rota..masakra.
Nie mam siły już

Myslałam o tym zeby do Kasi dzis napisać smsa, dam znac jak odpisze.
Ale Natalka moja mówi, ze Ola (córka Kasi) mówi ze mama w domu:)
Będa wywoływać jak nnic:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry