• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Hej dziwczynki
Strasznie tu cichutkooo ostatnio ...
My dzis bylismy w pizza-hut na walentynkowym wypadzie ze znajomymi bylo sympatycznie lecz zdecydowanie za duzoooo ludzi ;) a jutro robie serniczek na zimno - serduszko dla mojego T mam nadzieje ze bedzie zadowolony ;)
My jutro obchodzimy 6 rocznice wspolnego zycia ;) Strasznie szybko zlecialo ....
A wy jakie plany na walentynki ???
Caluski

Kochane, zacznę od tego:

U nas póki co brak planów bo R. w pracy a że zaczęły się ferie to może tam być długo. W sumie nigdy nie obchodzimy jakoś specjalnie tego dnia bo dla nas jest tak samo przymusowe jak np. Sylwester ale... czasem dajemy się ponieść i może wieczorkiem gdzieś wyskoczymy. Najprawdopodobniej będzie to właśnie pizza hut. Może uda mi się zarezerwować stolik przez tel. bo oczywiście będzie to randka we troje ;-)

Diana - ale romantycznie :-)

Aga, Ola - trzymajcie się Kochane. Mam nadzieję, że szybko się poprawi.

ale super:)
Witaj Miłoszku,
Kasia jesteś wielka- dokonałaś cudu:)*
dużo zdrówka dla was:):)
a imię i data urodzin świetnie do siebie pasują.

Ostatnia edycja:
reklama
Ha, kolejny fajny facet dołączył do nas:)

Aga, przekaż Kasiutce że serdecznie gratulujemy i współczujemy porodu...oby w miarę doszła do siebie i wróciła do nas w dobrym stanie, gotowa pisać co i jak było. oby malutki zdrowo się rozwijał i szybciutko rósł:):):)

MIŁOSZKU Witaj na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry