• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Lady_Nataly witamy w naszym gronie.
Tak jak pisze Aga... aby teraz wszystko było dobrze.

Dupy dałam bo w domu nawet nie mam porządnego termometru - tylko paskowy i rtęciowy. I nie wiem jak daleko mam wsadzić małej??? Kurczę nie wiem czy się odważę. Natasza ma taką ciepłą główkę... i sama nie wiem czy siać panikę. Paskowy pokazał że jest ok. Ale jakoś mu nie ufam.

Izu Wsadz lekko koncowke rteciowa, nie martw sie reklatnie szybko naciaga:)

Franiowa Mama, nie czytalam oczywiscie 355 stron tego forum, ale przeczytalam kilka postow pos suwaczkiem Twojego Franeczka, az mi sie lzy zakrecily w oczach. Ale teraz juz wszystko ok z synkiem?

Pozdrawiam

hej:)
ostatnio tu cicho,kiedys azwrzalo, ja czytam,ale czesto brak czasu lub weny na ;pisanie... wiem ze powinnam czesciej.
Lady Nataly witaj:) to straszne co przezylas. 3mam za was kciuki:*
Zdrowka dla wszystkich dzieciaczkow.
Lece narazie.Pa

Marta co u Ciebie? Jak sie czujesz?

Szyszka super ze z Sebusiem juz lepiej!!!

Izu musisz jeszcze wyszkolić sobie swoją Teściową ;-) a w ktorym kosciele bylas? co to w ogóle za chore wymagania że chrzestny tez musi miec ślub :wściekła/y:
Co z Malutka? Ma gorączke? ja mam taki termometr i jestem z niego bardzo zadowolona Termometr elektroniczny dla DZIECI na podczerwień (1463424390) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ciekawe czy Kasia z Maluszkiem juz sa w domku? oooo oby szybko doszła do siebie po porodzie....

Franiowa znowu Maluszek chory :-( zdrówka życze!!!

Nataly witaj na naszym małym podwórku ;-)
ooo to chory jakiś lekarz :wściekła/y: nie potrzebnie sie stresowalas ... dobrze ze wreszcie trafilas na kogos normalnego! Oby teraz juz tylko coraz lepiej :-)

Holly jestem juz jestem :-) Jak po wizycie, co powiedział lekarz? Leoś zdrowy?

mnsmile pozdrowienia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry