• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Dupy dałam bo w domu nawet nie mam porządnego termometru - tylko paskowy i rtęciowy. I nie wiem jak daleko mam wsadzić małej??? Kurczę nie wiem czy się odważę. Natasza ma taką ciepłą główkę... i sama nie wiem czy siać panikę. Paskowy pokazał że jest ok. Ale jakoś mu nie ufam.

Pod pache wkladaj! Z dupci trza odejmować..po co, pod paszka mierzy się najlepiej i rtęciówka najlepsza na świecie!
A w razie czego Ibuprom na zmiane z paracetamolem, 15 mg/1kg, przy dużej gorączce co 3 godz ale na zmianę tak aby pomiędzy tym samym specyfikiem było min 6 godz przerwy. I kąpiele.
My w walce z gorączką zaprawieni:)

reklama
Franiowa Mama, nie czytalam oczywiscie 355 stron tego forum, ale przeczytalam kilka postow pos suwaczkiem Twojego Franeczka, az mi sie lzy zakrecily w oczach. Ale teraz juz wszystko ok z synkiem?

Pozdrawiam
Oj, przed nami jeszcze dłuuga walka.
Ale juz jest dobrze:) Na to, co wróżyli lekarze, to już jest naprawde dobrze:)

Jestem teraz w tak euforycznym nastroju bo własnie dostałam maila, ze Fundacja olsat dała nam 3600 na rehabilitacje domową:) Staraczy nam gdzieś do kwietnia:)
Aaaaale sie ciesze:)

Izu musisz jeszcze wyszkolić sobie swoją Teściową ;-) a w ktorym kosciele bylas? co to w ogóle za chore wymagania że chrzestny tez musi miec ślub :wściekła/y:
Co z Malutka? Ma gorączke? ja mam taki termometr i jestem z niego bardzo zadowolona Termometr elektroniczny dla DZIECI na podczerwień (1463424390) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ciekawe czy Kasia z Maluszkiem juz sa w domku? oooo oby szybko doszła do siebie po porodzie....

Wy mnie kiedys zbanujecie tutaj, ale powiem Wam z mojego doświadczenia - mamy w domu 2 elektroniczne (1 na stałe w torbie) i rteciowkę. Elektroniczne służą do pomiaru temp orientacyjnej. Ale przy wysokich gorączkach, powyżej 38,5, czy 39,5 - jak gorączkuje Franz, liczy się każda kreska..wtedy rtęciowy najlepszy na swiecie.. Ostatnio zapas na Allegro sobie kupiłam.
I niby rtęciowe wycofane ze szpitali, ale na każdym oddziale jest zachomikowany jeden dyżurny:)

Aga:) Popieram, rtęciowy najlepszy. mam w domu elektroniczny zwykły, do ucha, paskowy i rtęciowy. Wygrywa najbardziej tradycyjny:)

STRASZNIE się cieszę, z tej dotacji:):):) SUUUUPER:):)

Jak Franek dziś?

IZU, no własnie...po co niby chrzestny ma byc żonaty? chrzestny mojej córki nie ma nawet dziewczyny i wszystko było ok. Jak chcesz, zapraszam do proboszcza w Maciejowej, fajny człowiek, nie robi żadnych cyrków...

A zachowania teściowej nie skomentuję. Powiem tylko, ze gdyby moja sobie pozwoliła na takie zachowanie to....:no:

bo chciałam sie poradzić...co dajesz Fr po antybiotykach na regenerację i wzmocnienie? ja daję acidolac teraz ale sie zastanawiam nad czyms dodatkowo wzmacniającym...np. tran?! daję jeszcze actimel, ale sporadycznie bo mały wciąż alergicznie reaguje na krowie białko..pytam bo chciałam za chwile go zaszczepić a takiego wyjałowionego po antybiotyku nie chce narażać..

reklama
a ja niemam rtęciowego :-(

Franiowa super wiadomosc!!! :-)

Szyszka ja nie polecam actimela ... kiedy bralam dluzszy czas a jak tylko przestalam to chorobska nie moglam sie pozbyc wrrr... to dziala prawie tak jak szczepionka przeciw grypie > jak juz raz sie zaszczepisz to musisz pozniej powtarzac :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry