• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
witam witam dziewczynki
cieszę się niezmiernie że nowe forumowiczki chcą do nas dołączyć;) Witam Was i ja;)
Dareczka to jest nas więcej z zabobrza 4:)

Zuza fajnie że urodzinki się udały;)
Aga SUUUUUper że Polsat dofinansował Wam rehabilitację (wkońcu jak wysyłam smsy to teraz mam pewność ze komuś pomagają;)!
Izu przepraszam że jeszcze się nie kontaktowałam, a lee zawsze pamiętam ze mogę liczyć na pomoc:) Dzięuje i tak;)
Diana hmmm wiem miałyśmy sie spotkać ale jakoś ten tydzień tak umkną;( Przepraszam że zapomniałam
Olu Ja tak jak Aga dicloflor po antybiotykach lub jakąś tańszą wersję. A na codzien tran o smaku cytrynowym akurat mam. Zresztą Wiki to kochane dziecko do syropów wszelakich. Codziennie musi coś wypić typu syrop lub tran tak to lubi;)

Holly i Mnsmile wkońcu jesteście;)
Oj jak fajowo że forum odżyło;)
Cholerka rowerka jeszcze nie sprzedałam więc jakbyście coś słyszały to dajcie znać. Tchibo niebieski

W takim razie dziękujemy za miłe przyjęcie. Jak już pisałam jesteśmy z Zabobrza. To moje pierwsze dzieciątko więc dopiero uczę się jak być mama ;) Niunia jest bardzo wymagająca a przede wszystkim towarzyska i ciągle trzeba ją zabawiać. Fajnie tak porozmawiać z innymi mamusiami :)

Zrób sobie suwaczek:-) Ile dokładnie ma córeczka? I jak ma na imię?? Ja mam prawie czteromiesięcznego synka :-) Fajnie mieć kogoś z dzidziusiem w tym samym wieku - będziemy porównywać doświadczenia ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry