• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

hej:)
Aga jak dla mnie jesteś super mamą:) tyle robisz dla Frania,On dzieki Tobie baaaaaaardzi duzo osiagnal i jeszcze wiecej osiagnie bo ma taka wspaniala mame, i doskonale rozumiem ze chcesz tez zrobisz cos dla Natalki, bo Ona tez jest Twoim dzieckiem.Nie przejmuj sie co ktoś moze pomyślec, Ty wiesz najlepiej jak jest:) buziaki dla Was:*
Kasiaaaaaaaa witajcie Kochani, gratki juz byly, a Miloszek jest cudowny:):):)
Dareczka,moja Mala samanie zasypia wdzien, jedynie wieczorem, zasypia wtulona we mnie na rekach, przy smoczku, wczesniej popijajac herbatke badz cycusia:) nie bujam, siedze zrelaksowana na kanapie, ogladam tv, alenie mam problemu z odlozeniem jej do lozka, kiedys z Nia walczylam o samodzielne zasypianie,ale wtedy kryzys jakis miala bo tez nie chciala spac w lozeczku, nawet jak ja odkladalam juz byla pobudka, ale juz minelo, i nawet pospi w dzien troche:)
Co tam u was Holly i Ola?
Zuzkafajnie z tymi krokiietami:)Moj M uwielbia,musze zrobic wkoncu,buzki :*

reklama
Kasiu, czytałas juz pewnie wszystkie gratulacje
bo ja tu donosiłam..:)

Ale jeszcze raz: duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka Miłoszku i szczęscia w życiu:)

niom dziękuje kochane. PPZEPROWADZAMY SIĘ, CA DOM W KARTONACH, PISZE LEWA REKA PRAWA TRZYMA MAŁEGO on ssie cyca. Ale zapindol no nie wiem gdzie łapy wsadzic i ten chroniczny brak czasu ... a to chyba ty agus mówiłas celebruj chwile przed hihihi sorki za błedy al e ta lewa łapka nie bede jyz mazac buziaki dla was

jeeeeeeeeeeeej jaka tu cisza:(
Kasia fajnie ze sie przeprowadzacie, ale doskonale rozumiem ze przy kilkudniowym maluszku,oslabieniu po porodzie moze byc to ciezko. Oby wam poszlo szybko i sprawnie.
Alez zimnooooo brrrrr, my chcemy wiosne.
Co u was dziewczyny?

dzisiaj dzien przez palce mi jakos przelecial i nawet czasu braklo zeby do kompa usiasc....
bylysmy 2 godzinki na spacerku ale wiatr okrutny byl lodowaty brrrr.... weic Mala opatulona z czerwonym noskiem w wozku siedziala hihi

zuza śniłaś mi się dzisiaj :D że poszłyśmy do pizzy hut na kawę a ja uciekłam nie płacąc rachunku bo mi się aukcja kończyła :D hehehe
Kasia, Miłoszek boski :D
Aga... w 100% się zgadzam z tym co napisałaś.

A mnie rozkłada :(
Wczoraj przemarzłam, a wyszłam tylko do kościoła. Jak wracałam to myślałam że zamarznę! No i dzisiaj są skutki....

Czekam na Desperatki i uciekam spać, dobranoc!

ja jak zwykle nocą...

tylko parę słów napiszę bo ostatnio cierpię na chroniczmy brak czasu i snu:)

walczę z aukcjami, pożera to niesamowite wręcz ilości czasu, w międzyczasie staram sie nie dopucic do jakiejs wielkiej katastrofy w domu, tzn żeby dzieci miały co jeść i w miarę czysto chodziły ubrane:):) reszta leży i kwiczy, czasem z rozpędu zrobie cokolwiek ekstra..dziś np odkurzyłam chatę:)

U mnie na szczęście maluchy zdrowe:)

uciekam spać, na jutro już cały karton przyszykowany do zdjęć.

ostatnio zacynam fantazjowac o tym, że np doba ma 48 godzin:) albo ze naukowcy odkrywają super specyfik który pozwala funkcjonowac nie kładąc sie w ogóle spać:)

Kaasiutka, witaj znów wśród nas:) mały fajniutki:) niezły masz balagan z ta przeprowadzką, co?

Aga - ja uważam, że jak najbardziej trzeba w drugie dziecię tez inwestować, nie moze się gorsze czuć...więc pomysł z nartami popieram z całych sił:):) jeszcze z dwa lata a całą banda po stoku będziecie śmigać, wszystko na to wskazuje:):) a byś czasem cos skrobnęła i do mnie, co?

Izu, jak tam ustawianie teściowej?:):) tak przekornie pytam:):)

Bastek chyba pomału sam zaczyna rezygnowac z cycusia, coraz mniej czasu spedza na ssaniu, chwilka i już się denerwuje, już ucieka...troche mi żal, ale chyba przyszedł jego czas, zobaczymy jak sie sytuacja rozwijac będzie, ale AGA nasze piwko latem staje się coraz bardziej realne:):):)

No, uciekam, jeszcze prysznic, Nat wysadzić na siusiu i już na dzis wszystko:)

reklama
Aguś nie bede się powtarzać (dziewczyny już wszystko powiedziały) wiesz że masz rację:)
Natka też potrzebuje czegoś innego tylko dla niej :)
Ola ojej ty jak robokop allegrowy;) Nie wiem jak Ty tyle ogarniasz
Ale aukcje masz ładniutkie:)
mnsmile Nie przejmuj się moje znajome też powyjeżdzały i tak zostały mi ze dwie takie dobre koleżanki
NO I WY KOCHANE:)
Zuzka Izu pozdrowienia i buziaczki dla maluszków
Dareczka oczywiście też pozdrawiam
mam nadzieje ze nie zapomniałam o nikim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry