• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu może po szczepionce mniej jeść - moja tak miała

ja czekam na mężusia az z pracy wróci i ide spać mała na szczęście spi choć pewnie niedługo bo co godzine sie budzi odkąd śpi w łóżeczku ale trzeba przetrwać
Dobranoc :)

reklama
hej;)
zuza szerokiej drogi...

Holly co Ty mowisz Leoś tak malo spi? Moja 11-sto miesieczniaczka wiecej:-):-)
ale poczekaj jak sięgne pamiecia, to jak byla mniejsza tez malo spala, chyba ze na powietrzu... a tak wszystko ja budzilo... a jak zaczela pelzac, pozniej raczkowac, i spedzac aktywnie dzien, to ma dwie drzemki w ciagu dnia, i pierwsza min godz, czasem dluzej, a druga min 1,5 przeciagnie sie czasem do 2h:)))

Izu malutka moze mniej jesc, albo jeszcze jedna opcja, szybciej sie juz najada, przez co Tobie sie wydaje ze je mniej. U nas tak bylo, ze najpierw wisialam na cycu dluuuuuuuuugo, az malutka przestala sie bawic cycem, i zaczela jadac szybciej, swiat juz jest bardziej interesujacy:):-)
buziaki dla reszty dziewczyn
ja sie ide kąpac, dzis tak mnie oczy bola, takie jakby zmeczone... a juz pozno... dobranoc:tak:

ello
my juz jestesmy w pl :-)
droga minela w miare szybko i spokojnie
a wczoraj popoludniu bylismy juz z wizyta z La
enka u kariologa i jestem baaardzo szczesliwa bo wszystko jest juz dobrze z jej serduszkem :-)
szmerow brak a wszelkie dziurki w serduszku sie zasklepily same!!!
tak wiec nasza znajomosc z kardiologiem dobiegla konca i wiecej nie musimy sie widywac nawet na wizytach kontrolnych ;-)

ja niestety cierpie od srody chyba sie zaczelo....
a dokladnie to zabkuje razem z moim dzieckiem bo mi 8 wychodzi :-(
dzisiaj jest juz calkiem masakra.... a najgorsze ze to jeszcze na gorze i mam tam jeszcze aparat a jutro mialam go zdejmowac i d*** --> dzwonilam dzisiaj do ortodontki zeby mi powiedziala co mam robic i gdzie mam isc z tym zebem.... okazalo sie ze jutro nie zdejmie mi aparatu :-( i jutro bede walczyc - moze mi usuna ta 8... az sie boje :zawstydzona/y:

ok wysylam narazie tyle bo niewiem czy net zaraz nie kipnie wrrrr....

Dareczka sliczne zdjecie!!! sliczna coreczka :-)

Holly super ze udalo sie zalatwic w ph :-)

mnsmile oooo bardzo dlugo Twoja Malutka spi w dzien u nas zdarza sie ze tylko 1h a wstaje o 7 rano i idzie spac wieczorem ok.20.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry