• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Izu -też mi się to zdarzyło niedawno, znam ten ból ;-)

Ja w każdym razie leczę się u dr Konefał obok przystanku przy teatrze. Chyba pogotowie stomatologiczne to się zwie. Nie wszystkie dr tam są ok ale ona i Pępkowska godne polecenia...
Nienawidzę bólu zębów i w ogóle każda wizyta u dentystki to stres bo mam bardzo słabe zęby. Wszystko robię ze znieczuleniem, nawet znieczulenie przyjmuję z psikaczem znieczulającym ;-)

Bidulka, mi na ból zęba tylko Ketonal Forte pomaga a jak karmię piersią to nie mogę więc modlę się żeby nie bolało nic do końca karmienia ;-)

Lecę spać, a raczej zajmować się R. - w końcu ma chłopak urodziny ;-)

My po pobraniu krwi, mała nie płakała a nawet się uśmiechała więc i mamie było lżej :) wyniki krwi zrobili mi na miejscu i tak patrząc to wszystko ok :) czekamy jeszcze na wyniki badań moczu.

W końcu mamy słoneczko i cieplutko co? A jaki spacerek dzięki temu fajny :)
Ja uciekam robić karpatkę - bo mężowi obiecałam a i sama z chęcią zjem

ello
ja nadal z zebem jeszcze :-(
ale dostalam antybiotyk i to jakas bardzo duza dawke bo slaniam sie na nogach ....
ale jestem dobrej mysli i mam zamiar do rana sie pozbierac hihi

Holly ja dzisiaj doslalam Ketonal forte ale pomaga na krotko niestety :-(

Dareczka super ze Malutka tak dzielnie zniosła badanie i wyniki dobre wiec ekstra :-)
aaa robicie smaki mi tutaj ... wczoraj Holly serniczek a Ty dzisiaj karpatke ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry