• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

mnsmile my to drugie lozeczko w pl mamy takie turystyczne i tez jest bardzo wygodne :-)
ale szczebelkow nie wyjmowalismy bo Mala spi w swoim pokoju a nie mamy barierki na schody bo i tak caly ddzien z nia spedzam na dole w salonie ...
hehe fajnie musi to wygladac jak tak spi z glowa na waszym materacu :-D

reklama
Ania, na pewno teoria ze szkoły rodzenia a praktyka na porodówce to niebo a ziemia, ale mam nadzieję, że się trochę oswoję z tym co mnie czeka, obejrzę oddział w szpitalu, itd. Później w "znajomych" kątach nie będzie tak obco;) Co do położnej, to słyszałam że stawka jest 600 zł, ale może cennik się zmienił. Prawdopodobnie w sobotę będę miała spotkanie z położną to się dowiem szczegółów.

Ja ino przywitac się wpadłam:)

W kwestii ochraniacza - u nas bez ochraniacza byłaby masakra. Jak ostatnio w CZD mały lezał w łóżeczku bez ochraniacza była masakra. Leciałam na drugi dzien biegiem do sklepu i kupiłam na cito po warszawskich cenach za jedyne 50 zł..wrr

Holly, na kolejke i ja licze:)

Lece spać, bo zbój niestety budzi sie przed 6. Masssakrrra po prostu

Spokojnej nocy:)

Aaaaaaaaaaaaaaaaa, jeszcze coś:)
Zapisałam dzis Natke na kolonie z Towarzystwa Przyjaciół dzieci. Ciesze sie baaaaaardzo, bo za 2 tyg tylko 750 a kolonia komeracyjna za 10 dni 1500. DObrze ze takie instytucje jeszcze istnieją:)
(choć przykro, że dofinansowanie w kwocie 150 zl maja tylko dzieci z JG:( )

heh...przypomniały mi się moje kolonie za gówniarza :) Miło było hehe, co prawda z pierwszej wróciłam z płaczem i mówiłam że więcej nie pojadę ale mama mnie wysłała z uporem maniaka na następny rok i jakoś się przemogłam, później zaczęły się obozy, z których się nie chciało wracać....ehhh czasyyy :) Niech Natunia korzysta póki może :)

A ja zarywam nockę. Wyrwałam kupon na Grouponie na tanią fotoksiążkę. Właśnie go zrobiłam i czekam aż mi się zdjęcia wgrają. Jeszcze godzina :(

Ale się dziś z samego rana zdenerwowałam. Sąsiedzi z góry juz od 4 miesięcy robia jakiś remont i zawsze wiercą o takich dziwnych porach. Dziś zaczęli po 8 i mi małą obudzili :( a czesto jeszcze wiercą ok 19-20, niech oni to kurcze kończą szybko bo już mam dosyć czasem jest tak głośno że własnych myśli nie słyszę - cóż uroki mieszkania w blokach :(

Daria ja tez mialam remont przez 8 miesiecy od pierwsze dnia jak wrocilysmy ze szpitala :/ i jakos zawsze sie tak skladalo ze wiercili jak mala miala drzemki :/ szalu dostawalam bo po bloku niesie niesamowice :/ i co chwile sie budzila masakra - dzieki bogu od miesiaca cisza i mam nadzieje ze juz skonczone !
Holly zazdroszcze weekendu z przyjaciolmi :/ ehhh ja moze w czerwcu pojede do siebie na lubelszczyzne na 2-3 tyg ! :) juz sie doczekac nie moge bo juz 2 lata nie bylam u siebie !
Franiowamamo Jak tam Franio , wstaje coraz czesciej ?
Zuza-anna Ja bez spiworka musialabym co chwilke wstawac a tak jak ja klade o 20 tak spi do 7 ;) no chyba ze smoka gdzies zapodzieje i nie moze znalesc przez sen to sie budzi, choc cos dzis 2 razy z krzykiem sie przebudzila biedulce cos sie snilo:(
Tez jak ochraniacza nie mialam dzien bo w praniu byl , to malej nogi przez szczebelki zwisaly :p hehe
Eliza Jak tam Wiktorek w przedszkolu ? i jak tam z praca ?

A odnosnie szkoly rodzenia , ja bylam zadowolona i poszlabym jeszcze raz jak bym byla w ciazy , najwazniejsze nauczylam sie oddychac ! i o dziwo nie zapomnialam a dzieki temu chyba moj porod byl jako tako malo bolesny ( jesli mozna to tak nazwac) ;P . Takze kazdemu polecam !

A moja mala dzis zrobila sama pierwsze 10 kroczkow ;) przeszla prawie cala kuchnie sama :D Jestem cholerka bardzooo dumna z mojej kluseczki ! Teraz to juz z gorki pewnie bedzie ;)

reklama
Diana no u nas też wiercenie jak moja mała śpi albo A. po nockach :( teraz tez wiercą ale na szczęście moi śpią. To długo już u siebie nie byłaś :(
Gratulacje dla Emilki ona jest taka fajniutka, kiedy nas odwiedzicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry