• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Kaśka, ino modyfikowanego nie włączaj!! Spokojnie. Najwyraźniej tak ma. Nie szalej kobito.

A nas dzis odwiedziła Iza:-) I tak mi ochoty narobiła żeby Was poznać:-)
Zaproponowałam spotkanie u nas w ogrodzie w sobotę przy wariancie dobrej pogody.
Sprawdziłam długoterminową na tvnmeteo i trochę doopa z sobotą kurcze:(
A juz zmobilizowałam pana męża do wyciągnięcia z czeluści garazu krzeseł ogrodowych i odkurzenia ich
Jak będzie z pogodą w sobote, co?
Miałam ochotę posiedziec na dworze z fr..choroba no

reklama
Dareczka dla uspokojenia sieie idz, ale wlasnie jak dziecko zaczyna raczkowac, przemieszczac sie to wiadomo ze nie przytyje, a jak widzisz ze Malutka ladnie je, to moze ok, Lena jak zaczela sie przemieszczac to widzialam jak schudla, ale teraz juz sie robi taka fajna w sam raz;-)

Aga ja dalej przeżywam wasze włości :) cuuuudnie :D

słuchajcie a piątek? Ma nibyć upału ale też deszczu nie będzie. Aga jak z piątkiem?
Może Ola się skusi, bo ten robak nic nie pisze ostatnio.

aha ja mam takie pytanko. moja za pare dni bedzie miała 6 miesiecy a mleka mod mam jeszcze moze na jeden - dwa dni. i zastanawiam się czy dalej ją poić 1 czy już przeskoczyć na 2?

aha ja mam takie pytanko. moja za pare dni bedzie miała 6 miesiecy a mleka mod mam jeszcze moze na jeden - dwa dni. i zastanawiam się czy dalej ją poić 1 czy już przeskoczyć na 2?

Na poczatku i tak musisz mieszać 1 z 2. Nie wolno tak jednego dnia od razu w jednej flaszce 1 a już w następnej 2 bo malutka bedzie b brzuszek bolał. Kupiłabym jeszcze 1 puszke 1 i od połowy zaczęła mieszac z 2. Najpierw dodajesz 1 miarke nr 2, tak ze 3 flaszki, potem kolejne 3 flaszki 2 miarki mleka nr 2 itd.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry