• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
:-)

Izu niestety nie szybko :-( wakacje mamy zaplanowane dopiero od 26 sierpnia i niewiem czy od razu nie pojedziemy prosto do świnoujscia... mamy w sumie ok.2,5tg wolnego ale niewiem kiedy w jg bedziemy. Dobry pomysl z ta mala puszka :-)

Diana fajnie ze sie odezwalas :-) pozdrowienia!

Aga ale suuuperrr!!!!!!!! to mi chyba dzisiaj usmiech z twarzy nie zejdzie tak sie ciesze :-)
Gratulacje dla Frania!!!

Eliza odpocznij na wakacjach i wracaj pelna nowej energi! :-)

a u mnie dooopa.... wszystko mnie wkurza od rana! juz normalnie niewiem jak mam rozmawiac z ludzmi i jak z nimi sie dogadac zeby bylo ok :wściekła/y:

Aga to juz naprawde duzy sukces a napewno beda jescze wieksze! to fakt, pokazal ze da rade i poradzi sobie! silny i rewelacyjny chlopczyk :-)

aaaa sa rzeczy ktorych niedam rady przeskoczyc i nie moge byc rownoczesnie tutaj i w pl
a niektorzy by chcieli zebym na kazde ich pstrykniecie otwierala im drzwi mieszkania w jg :-(
niewiem jak mam pogodzic niektore sprawy...

Aga, napisałam już u Was więc napiszę króciutko tylko : SSSSUUUUUPPPPEEEERRRR :) :-)

A u nas stał się cud, Seba przespal dziś prawie całą noc i rano do 10 :szok: teraz już padł, Nat wsuwa obiadek i zaraz też spac, potem o ile aura pozwoli to na spacer:) bo jak sie pewnie domyślasz basenu nie wyciagnęłam...

ZUZA nic tylko musisz mieć tu kogoś zaufanego kto w Twoim imieniu będzie to mieszkanie pokazywał. A może jakiś przedstawiciel biura nieruchomości?

wlasnie mieszkanie mam wynajete a probuje je sprzedac tylko ze lokatora wiecej niema w jeleniej niz jest i tu problem bo mi wszyscy posrednicy dzwonia i marudza ze chca robic prezentacje....
ale wlasnie sprawa sie troche wyjasnila i jak dobrze pojdzie to jutro bedzie kolejna prezentacja... ufff...
mam dosc doslownie!

Aga gratulacje dla Frania zuch chłopak lada moment będzie biegać

Zuza Ty to masz z tym mieszkaniem :( oby szybko wszystko poszło po Twojej myśli :)

My po wizycie u pediatry wazy 6900 czyli malo i skierowanie na badanie moczu bo plus odparzania moze byc jakas infekcja a jak nie to mam jej cos na F podawac do mleka co zwieksza kaloryczność (ale nie pamietam nazwy a nie chce mi sie recepty szukac)

reklama
Dareczko, pewnie Fantomalt. To sa niestety cukry proste i wiekszość dzieci ma po tym straszne bóle brzuszka:( (u Frania tez nie przeszło). Wiesz jaki ja mam sposób na swiększenie masy Frania? Do każdego posiłku dodaje oleje tłoczone na zimno lub oliwe z oliwek. az że suplementujesz kwasy długołańcuchowe a dwa w b zdrowy sposób zwiększasz kaloryczność potraw (dodaje do kaszek, zup, obiadków, ino nie do deserków).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry