• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Wiem, napisze na zamknietym bo nie wiem czy Aneta chciałaby żeby publicznie.
Jeszcze jej nie pytałam o błogosławieństwo w tej kwestii dlatego tez na blogu nic o małym narazie nie piszę.

reklama
Cześć Dziewczyny!
Nie było mnie tu rok. A tak właściwie nie pisałam tu przez rok, bo wpisy na forum czytam na bieżąco:-) Myślę, że część z Was mnie pamięta... No a do pisania chyba wrócę:-) Mój synek rośnie jak na drożdżach. Aż trudno mi uwierzyć, że w styczniu skończy 2 latka. Mały i praca wypełniają praktycznie cały mój czas. Wieczorami przeważnie padam ze zmęczenia, pewnie podobnie, jak większość z Was. Ale generalnie jest w porządku:tak:

reklama
Daria, super!!! Moja sama staje w łóżku i już pewnie niedługo też zacznie śmigać brrrrrr
Monia już któryś raz przejeżdżam obok Twojego domu i ciągle myślę żeby wpaść do Ciebie. Ja jeżdżę czasami do Wałbrzycha przez Trzcińsko i siłą rzeczy przejeżdżam koło Ciebie. Kurcze gdyby nie to że spieszę się do Małej to bym zawitała :( :( :(
Agabe, my się nie znamy ale miło że wróciłaś! Jak możesz to przedstaw nam się jeszcze raz bo mamy nowe osóbki na forum. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry