• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
no to ja na dziś się żegnam, życzę wszystkim miłych spacerków, smacznych obiadków i dużo uśmiechów...
kończę prackę i lecę do moich pociech hehe pociech :-D

Dzień dobry
inka
, odwagi:)Będzie dobrze:)
dareczka, gdzie w centrum jest pepco?myślałam,że tylko na zabobrzu przy biedronce.
pałeczka, nie ma to jak spanie na dworze:) Maja pierwsze 15 miesięcy spała w dzień tylko na powietrzu, nawet zimą:)
Ja zaraz wkleję tu opis naszego dzisiejszego spacerku:)

"A dziś byłam na spacerku z Majką i naszym Misiem kochanym:/ Pierwszy raz. I ostatni:) Misiek w jedną, Maja w drugą...Misiek wącha 10 minut, Maja ucieka...Maja leży na ziemi, Misiek mnie ciągnie w drugą stronę. Potem oczywiście powrót na rękach... Mokra wróciłam:) Ale Maja też taka zmęczona,że od 11.40 do teraz śpi:)"
Miłego dnia!
paaa, anrad :)

Ania peppco jest w sumie na klonowica ale dla mnie to tak jak na majówce prawie naprzeciwko szkoły "handlówki" zawsze możemy Was tam zaprowadzic :)
ładnie już śpi :) Moja prawie 2 godziny terez co dla mnie jest szokiem bo ostatnio to po 40 min z zegarkiem w ręce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry