• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
No wlasnie wczoraj stał się cud,Młody zasnął ok 20 i spał do 1,pózniej usupialam go do 2,wtedy przyjechał M z pracy i z nim został a ja pojechałam do Zgorzelca po mamę. Wróciłam przed 5 i stad taki pokrecony dzień-noc miałam!!
Teraz musimy się spakować i jechać do mojej mamy tylko M auto mi zabral i nie wiem kiedy wróci! Od wczoraj na fochu jest,mówię Wam gorzej niż baba...

Łaaał ..ale ruch:)
Inka, jak Pałeczka pisze, spokój i dystans, bo oni są niereformowalni:) Może odpoczniesz trochę przy Mamie.
anrad, zdrówka dla Tosi:*
ANIA, daj jakąś fotę to powiem Ci ile masz:) Ja zawsze trafiam:P
pałeczka, zobaczysz, schudniesz przez samą nerwówkę miesiąc ,dwa przed weselem:) Tylko przestań wypiekac te swoje smakołyki:)
dareczka, ale fajnie,że Dziewczynki znowu się pobawiły. Ja już nie wiem co robic,że by Majka jakiś kontakt miała. Na lodowisku pusto, w parku pusto...

Jeszcze ponarzekam na moje rozstępy. Mam tragiczne na brzuchu:(Mega po prostu:( I wcale nie zrobiły się białe jak obiecywało wielu, tylko nadal sine;/ Jedyne co przynosi jakiś efekt u mnie to bardzo mocne ścieranie naskórka.
Martwię się co będzie w tej ciąży, bo mdli mnie cały czas iu tylko przekąszenie czegoś pomaga. W ten sposób pobiję rekord i przekroczę setkę:)
Koniec zrzędzenie:) Dziś śliczna pogoda, jak Majka wstanie też ruszymy na dwór. Wczoraj z tatą była na nartach ale nie chciała jeździc. Dziś chyba sanki:)
Miłego dnia:*

Ania sanki :) hihi tu za oknem słoneczko i pomyśleć, że tak niedaleko od JG jeszcze śnieg :) Ja proponuję zrobić szybciutko prawko i będziemy mogły częściej się spotykać na kawce albo okupować sale zabaw :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry