Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
ZUZA-ANNA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
I oby szybciutko do domku- niech żółtaczka schodzi, morfologia sie normuje i do domku

I oby szybciutko do domku- niech żółtaczka schodzi, morfologia sie normuje i do domku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

wyniki ok , prócz tej krwi i czekam tylko jeszcze na posiew.
poprostu jestem tak przerazona ze sozk...Teraz wogole taka spiaca jestem ze nie moge oczu rano otwirzyc. Pewnie przez anemie. 

Podajesz małej witaminę K i D? A w ogóle gdzie chodzicie do przychodni- my na Grottgera- może się kiedyś spotkamy na poczekalni....
Wytrzymaj jeszcze troszkę. Co do radzenie sobie- hm, nie masz wyjścia jakoś musisz dać sobie radę
Z dwójką dzieci to jest juz inna bajka- ja to widze po sobie- ale można sobie poradzić.... Nie wiem jakie masz mieszkaniowe warunki ani u kogo mieszkasz ale chyba da się z tymi ludxmi jakoś dogadać? Trzymam kciuki, nie martw się tylko wszystko jakos sie ułoży...
Jak się czujesz, co u Ciebie słychać?

Nawet tego nie skomentuję- możecie sobie wyobrazić moje doskonałe samopoczucie po takiej nocy:-( Były chwile że myślałam że go po prostu zabiję- wstyd sie przyznać do takich myśli ale prawda jest taka że chyba nie da sie od nich uciec jak dzieciak pruje sie jak opętany przez kilka godzin bez przerwy
Więc dałam sobie spokój z dokarmianiem- teraz przystawiam Sebastiana co godzinkę, poje z 5 minut i drze się dalej. I tak trwamy do rana:-(
łatwo powiedzieć!!!!!!!!!