mona124
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
U nas wczoraj koszmar. Mała prawie cały dzień nie spała, a na wieczór dostała już całkowitej histerii. Polecieliśmy do apteki po infacol i chyba troszkę pomógł, bo płacz był już delikatniejszy i w końcu córcia coś pojadła, bo w ciągu dnia nawet cyca nie mogła z nerwów złapać, a mi aż je rozrywało z bólu. Mała płakała, a ja razem z nią:-(tak mi jej szkoda było. Już może sobie płakać i krzyczeć, byleby jej nic nie bolało i żeby zdrowa była:-(.
Al.Szyszkowska to u Ciebie widzę,że chyba jeszcze gorzej niż u mnie. Chyba dzieci muszą nieźle cierpieć jak nie spią, aż 12h
Biedne te nasze kruszynki. Dzisiaj jak będę na spacerze, to kupię te czopki i espumisan i jeszcze wypróbuję tego jeśli będzie gorzej (oby NIE!!!)Tylko nie wiem, czy można te leki mieszać?
Ja też trzymam za Was mocno kciuki i mam nadzieję, że to szybciej minie niż 3 miesiące;-)
Mam nadzieję, że dziewczyny nie mają takich problemów z dzidziulkami i dlatego nie zaglądają na forum;-)
U nas wczoraj koszmar. Mała prawie cały dzień nie spała, a na wieczór dostała już całkowitej histerii. Polecieliśmy do apteki po infacol i chyba troszkę pomógł, bo płacz był już delikatniejszy i w końcu córcia coś pojadła, bo w ciągu dnia nawet cyca nie mogła z nerwów złapać, a mi aż je rozrywało z bólu. Mała płakała, a ja razem z nią:-(tak mi jej szkoda było. Już może sobie płakać i krzyczeć, byleby jej nic nie bolało i żeby zdrowa była:-(.
Al.Szyszkowska to u Ciebie widzę,że chyba jeszcze gorzej niż u mnie. Chyba dzieci muszą nieźle cierpieć jak nie spią, aż 12h
Biedne te nasze kruszynki. Dzisiaj jak będę na spacerze, to kupię te czopki i espumisan i jeszcze wypróbuję tego jeśli będzie gorzej (oby NIE!!!)Tylko nie wiem, czy można te leki mieszać?Ja też trzymam za Was mocno kciuki i mam nadzieję, że to szybciej minie niż 3 miesiące;-)
Mam nadzieję, że dziewczyny nie mają takich problemów z dzidziulkami i dlatego nie zaglądają na forum;-)

Mały od dwóch dni w nocy kiedy jest bujany w wózku nie drze się wcale i nawet udaje że śpi- oczywiście kiedy bujanie ustanie głośno zaczyna domagac się swych praw

, ale to chyba niemożliwe jak karmię piersią,jak myślicie?
Dopiero niedawno mi usnął
Najgorzej że na dzieciach się to odbija, zwłaszcza na Natalce. Aż mi wstyd:-(
Miło posłuchac że niektóre mamy mają takie fajniuchne dzieciaki. Przypominam sobie że Natalka też była taka spokojniutka, od 3 miesiaca przesypiała juz całe noce, wieczorami nawet nie budziła się w trakcie kąpieli- aż zdjęcia robilismy bo znajomi uwierzyć nam nie chcieli;-)
najgorsze jest to że znikąd wsparcia nie mam, siostra mieszka w Zielonej Górze, zresztą nie ma dzieci więc obce sa jej moje problemy, przyjaciółki zostały po studiach we wrocku, mąż wychodzi do pracy albo wręcz wyjeżdża na dwa dni a ja zostaje z tym całym cyrkiem 24 godziny na dobę. Dzis zdałam sobie sprawę że od porodu nie wyszłam sama nawet do sklepu
Ja już spazmy dostaję jak tylko słyszę płacz małej. Cały czas tylko ija ija ija ija.........ku.......!!!!!!Podobno tak będzie do 3 miesiąca tak jak pisałaś Al.Szyszkowska tak mi powiedziała też moja dr, że trzeba się przemęczyć:-(Najlepsza wiadomość, że córcia bardzo dobrze się rozwija i od wyjścia ze szpitala przybrała już 1kg, waży 3500kg, nawet na moim marnym cycu;-) Tak bardzo ją kocham,że nie wiem jak mogę się na nią tak złościć,ale to silniejsze odemnie. Może to jeszcze dodatkowo przez okres? Muszę sobie meliskę kupić, choć wątpię żeby pomogła