reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Zapraszam gofry zostaly my zjadlysmy po 3 i juz mialysmy dosyc i pare jeszcze zostalo. A moja Mala spala tylko 40 min dzis do poludnia i juz spi padla w 5 minut, mleczko wypila odlozylam ja do lozeczka bajki wlaczylam i usnela szybko i tak mysle czy tak nie robic codziennie zeby malo spala chociaz moze sie nauczy usypiania w lozeczku:|)

reklama
mnsmilesen ze mną..toż to koszmar:p hi hi
O której Ci teraz Lenka zaśnie jak wstała o 18?
Ja trzeci dzień robię krzesełka winietki na wesele:)
Kupiłam takie ( kremowe) :

A będą takie( tylko ładniejsze;-))

Witam wieczorkiem :-)

WSZYSTKIEGO BAJEPSZEGO DLA SŁODZIAKA WIKTORKA!!!
BUZIACZKI!
:-):-):-)

OLA jak Ty to robisz? ja tez tak chce.... ostatnio coraz bardziej mnie dobija moje cialo buuuu....
kurcze tak dawno sie nie widzialysmy ze trzeba cos pomyslec i od razu mowie ze przy najblizszej okazji jak bede w jg do nie podaruje i musimy sie spotkac z dzieciakami albo i bez na jakas kawe :-)

MONIA ooo to mialas sny :-D no wiesz bo ja zarabiam na wszystkim i nawet kibelek w domku mam dla gosci platny :rofl2::-):-D;-)

ANIA śliczne! a czyje to wesele - Twoje?

Ania super pomysł muszę bratu podpowiedzieć :) jutro moze z przyszłą bratową pójdziemy suknie pomierzyć - oj jak ja miło wspominam czas ślubu a te przygotowania coś wspaniałego :)

Moje:)
I też chcę jak Ola!!!
Ale mi forum nie pomaga, bo jak nie sernik to gofry i robię się głodna :p

Dareczka, muszę zmienic podejście, bo dla mnie przygotowania to nerwówka i stres, czy wszystko będzie ok. A też chcę miec takie miłe wspomnienia z przygotowań. Wrzuc jakąś swoją ślubną fotkę:) Szukam inspiracji :)

Ostatnia edycja:
Roseann moja wlasnie zasypiaod kilku minut, nie wiem kiedy zasnie;p
Jeju ja tez Ci zazdroszcze, tez miewalam momenty stresowe, dzien przed to juz mialam nerwowke;p i jeszcze w dzien slubu zrobilam awanture R. bo moja wiazanka okazala sie inna niz miala byc, hihi, ale i tak byla ładna;)
a samo wesele moglabym co tydz powtarzac;) było super. I na sam koniec na sali tanczylismy tylko ja i Mąż, ojojoj jak romantycznie. DJ czekal az my powiemy stop, a nam bylo za fajnie, na koniec,;-) zazdroszcze:) a duza impreze robicie?

reklama
Ania a suknie juz masz? pochwal sie?
no i powiedz kiedy ten wielki dzien :-)
duzo jeszcze spraw masz do zalatwienie....

kurcze jak sobie przypomne ile tego wszystkiego trzeba bylo zalatwic i przemyslec.... a ile takich niby drobiazgow.... ale milo bylo to wszystko planowac i szykowac :-)
my w sumie wszystko od podjecia decyzji to slubu zalatwialismy w ciagu 2,5 mc :-)
i dalismy rade a bukiet mialam nietypowy ;-)

Do góry