reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Hej Kochane, my niestety nie dotarliśmy na lotnisko choć oboje bardzo chcieliśmy zobaczyć Hey... Bardzo lubimy ten zespół (polecam ostatnią płytę) i tylko ząbki Leosia mogły nam przeszkodzić w wyjeździe, co też skutecznie zrobiły ;-) Ale następnym razem nie odpuścimy. Dziś wyjechała ode mnie siostra z rodzinką, teraz dzień "luzu" a pojutrze przyjeżdża tata z babcią. Cieszę się ale już trochę nie wyrabiam, tym bardziej, że ostatnio normą jest pobudka o 2. 3 w nocy i do rana nie śpimy ;-) Ale drugi ząb już prawie widać więc nauczona doświadczeniem myślę, że jedyne trzy tygodnie i bedzie :-) miłej resztki niedzieli życzymy z Leonardem.

diana dziękuję za powitanie! pozwoliłam sobie tu dołączyć i mam zamiar zostać na dłużej
biggrin.gif

holly Twój synek ma rewelacyjne imię- przyznam że to był jeden z moich typów ale w kwietniu zanim okazało się że powiększy się nam rodzina kupiłam kota maine coon'a który obecnie dumnie nosi to imię
laugh.gif

aż trudno uwierzyć,że lato wciąż tu jest...
korzystam z ostatnich porywów lata i wygrzewamy się na ogrodzie!!

spokojnej niedzieli!

Holly to się macie z tymi ząbkami mały Leoś się nacierpi :( u nas też się pojawiają ale jakoś mała daje radę widzę że 4 będą się chciały już przebijać

A my dziś na Placu Piastowskim wylądowałyśmy na spacerku pszczelarzy pooglądać :) początkowo było tragicznie gorąco na szczęście później już trochę słoneczko było za chmurami.

Hej dziewczyny :)

Widze , że piszecie o sobotnich imprezach :) My też byliśmy - najpierw u mnie w Maciejowej na pozegnaniu lata - fajnie dla dzieci sporo atrakcji - gumowe zamki do skakania, trampoliny, malowanie buzi. Dla doroslych grali skaldowie - osobiście nie mój klimat

Tu są fotki od nas, moja Nat naburmuszona na pierwszym zdjęciu została uwieczniona :
nj24 - Portal Nowin Jeleniogórskich, Jelenia Góra, Jelonka, Bolesławiec, Lwówek, Lubań, Kamienna Góra, Zgorzelec, Ogłoszenia, Artykuły, Sport, Polityka, Gospodarka, Kultura, Nowości z regionu. - Galeria - Kategoria: Summer's End - Zdjęcie:

Potem wieczorem małż zostal z dziećmi a ja udałam sie na lotnisko, koncert hey miał sie ku końcowi - żałuję bo uwielbiam..
Ale za to obejrzałam najpiękniejszy pokaz fajerwerków jaki widziałam w zyciu, po prostu byłam zachwycona :) Cudnie :)

Z parkowaniem było trochę zachodu, ale jakoś się udało i chociaż miałam lotnisko odpuścic sobie to naprawdę - nie żałuję, było super :)

Pozdrawiam Was wszystkie :)

No dokładnie :)

Aga, jakby co, czytałam na forum o Twojej, jakby co zapraszam do siebie, gdybys miała problem z zakwaterowaniem małej:) Nawet do szkoły mogę ja podrzucić, jakby co, pisz.

dzięki Olu, sprawa już rozwiązana:)

Jesssuu, idę spać. padam normalnie
a zaraz mlody się obudzi na pierwsze szamanie

Dochodze do siebie po szoku jaki wywołała we mnie informacja, ze komplet aparatów dla małego dziecka kosztuje ok 12-16 tys.
Myslę ze ów proces 'wychodzenia z szonku' będzie baaaardzo długi..

reklama
Aga, właśnie oglądam DD i są takie akcje zbierania nakrętek. Może Frankowi też to może wypalić??? Masz dużo kontaktów na forum, więc każdy mógłby zbierać. Zawsze to parę groszy będzie.
No i zobaczyłam, że nie masz jeszcze w podpisie linku do fejsa Franka :) może dodaj go, to więcej osób polubi stronę Dzielny Franek | Facebook

Do góry