reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

dziewczyny , kochane jesteście.
Dziękuję Wam
Szybko bo zaraz pakowanie mnie czeka . I to na 3 tyg.
Ale ja mam taka propozyję - jeśli jakas akcja to nie tylko dla Frania. A Julcia? Renacie tez jest ciężka jak szlag. Same wiecie.
Bo skoro udałoby się pomóc kilku dzieciom, to..dlaczego nie?

Lece, przepraszam Was, ale rozumiecie.
Jutro puszczę smsa z informację do karoliny, to napisze co i jak

Uściski dla Was i kciuki jutro od 12.30 prosimy:)

reklama
info dostałam, odpisałam i myślę,że warto coś więcej pomyśleć :-D
wspólnymi siłami da się więcej, bo bez znajomości to ciężko jest... oj przerabialiśmy to w grudniu!!

także proszę o burzę mózgów i pomysły!!
dziś w nocy przyjeżdża mój brat- na stałe mieszka już w Wawie i porozmawiam z nim o tegorocznej gali, jakie są ustalenia, i w ogóle co można by tu wskurać...

no to co od dziś zbieramy nakrętki :) a może akurat coś się uda.

Inka podpowiedz w ogóle w jakim kierunku robić tą burzę mózgów. A tak w ogóle jak Twoje maleństwo?

reklama
Do góry