• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Hej, kurcze to moja wina bo przez to ostatnie zalatanie nie wysłałam Adze linku :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Jesli pozwolicie to mam jeszcze trzy dni pracy (mistrzostwa polski dziennikarzy na Kolorowej) a potem oddaje się sprawie bez reszty. Nie znam szczegółów z nakrętkami ale każda forma pomocy jest potrzebna - chyba, nie ? :-)

Idę kombinować z R. jak tu się wybrać na spotkanie o 15.
Aga, ja przepraszam, że nie dzwoniłam ale firma Orange mojego portfela przyjacielem najbliższym nie jest i "z powodu nieuiszczenia..." wyłączyli mi rozmowy wychodzące :-/

reklama
O Jezu!! Ja o tej stronie nie miałam pojęcia!!!

Jejku, jak ja mam dodać te strone i w ogóle..jak się na nia alogować:)
Ale numer! To Wy to zrobiłyście?????????????????????????

:-) No my. Jak będziesz miała jakieś zastrzeżenia to nie krępuj się ani trochę. Chciałabym popracować trochę nad warstwą tekstową, ale muszę mieć na to więcej czasu żeby przejrzeć dokładnie watek Frania i bloga. Aaaa - nie dałam odnośnika do bloga, zaraz to zrobię. Im więcej osób polubi stronę i im częściej będzie aktualizowana tym głośniej będzie.

Holly, jestes aniołem:)
O Tobie i Twojej siotrze też kilka dni temu napisałam.

Postaram się zrobić wszystko zgodnie z instrukcjami:)

Napiszcie mi co to jest ta tablica i czy ja ją mam tez na swoim koncie na FB? Nie mam czasu na rozgryzienie tego portalu

hej Dziewczyny

Izu jakby co to ja już dysponuje sporym zbiorem zakrętek :-D zbieram je już jakiś czas a właściwie nie oddałam jeszcze nigdzie!!
10 grudnia 2010 odbyła się w JG Charytatywna Gala Sztuk Walk połączona z koncertem, a fundusze zbieraliśmy na zakup pomp insulinowych dla dzieci z naszego regionu. Nieskromnie dodam że pomysłodawcą imprezy, głównym organizatorem był mój brat- zawodowy pięściarz. Udało się nam zebrać ok 60 tys zł i zakupiliśmy pompy dla chyba 8-9 dzieci /szczerze przyznam że nie pamiętam dokładnie/
W tym roku, także 10 grudnia planujemy znów taką Galę i można by coś więcej pomyśleć w kwestii naszego Frania!! jakby co to proszę o pomysły, sugestie na PW, bo cel gali jeszcze nie jest sprecyzowany.

No trzeba powaznie pomyslec o tych nakretkach bo ja mam tez troszke i tesciowie moi tez zbieraja a moznaby jeszcze w sklepach ustawic puszki na to tylko ktos musi sie dowiedziec jak to sie zalatwia bo ja nie mam pojecia:(

Hej hej
co do spotkania...i tak nieststy bylam na stazu;( normalnie nie wyrabiam tam;( wrazac do domu i jestem wsciekła za cały zmarnowany dzień a rano wsciekła że musz etam byc ah szkoda gadać

pogoda do d... jutro miał być mój szczęśliwy dzien ale bardziej mnie depresyjnie nastawia niż optymistycznie;( czuje sie staro i nie wiem czy chciałam zeby tak wyglądało moje życie... nietwierdzę że nie można go zmienić bo można;)
najbarziej szkoda mi Wiktora bo jakoś choc nie przy nim to często sie kłócimy i mysle ze czasem on to wyczowa..

pozdrawiam Was goraca w ten jakże zimny i pakudny wieczorek

Aga
bezpiecznej drogi

Renia
Dobrze że już po;) I wyniki są;)!

reklama
Inka fajnie by było gdyby była możliwość zorganizować też coś dla Frania - to niesamowity chłopak

Co do nakrętek to nie wiem jak to funkcjonuje ale nie jest to głupi pomysł :)

Eliza będzie dobrze zobaczysz :) a moze akurat bedzie to szczęśliwy dzień i coś się zmieni :) - oprócz oczywiście cyferek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry