reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

okolice Jeleniej Góry..

a właśnie dziewczyny jak to jest z ciuszkami w jeleniogórskim szpitalu??dają czy trzeba mieć swoje??ja tam uważam że szkoła rodzenia jest nie potrzebna, wystarczy trafić na fajną połoźną i jest ok.

reklama
Co do SR to jest darmowa w Jg w szpitalu. Więc skoro za free to warto się wybrać po to chociaż zeby nauczyć się oddychać! P. Jadzia prowadzi tam zajęcia i wszystko mówiła- co zabrać, co dają...
Ja rodzilam w Lubaniu i miałam sale do porodow rodzinnych i sale po 1 os. Nie płaciliśmy nic.

rece mi dzisiaj opadaja..... moje dziecko ma jakis zly dzien!
nie dosc ze wszystko jest na "nie" to jeszcze na zlosc robi :-(
a teraz wreszczie przysnela wiec chwila ciszy i relaksu.....

Zuza bunt 2latka chyba!
Mnie już to przeraża... Bo jak Mlody będzie miał charakterek po rodzicach to wiem ze szybko osiwieje (mimo ze mam blond włosy :-))

reklama
Inka też mnie to zastanawia gdzie to lato :( dziś jak dla mnie ciężka pogoda :( za bardzo parno

Idę nastawić obiadek i kończyć opaskę - zrobiłam komplecik gumeczki do włosów plus opaska :)

Do góry