Angela_Andzia
Fanka BB :)
Jak do kiedy? Wiesz czemu służy cytologia?
Pobrał też mi cytologie a to usg dopochwowe do kiedy można robić??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pobrał też mi cytologie a to usg dopochwowe do kiedy można robić??
no chodzi mi czy wykrywa też większe ciążę??Jak do kiedy? Wiesz czemu służy cytologia?
no chodzi mi czy wykrywa też większe ciążę??
no chodzi mi czy wykrywa też większe ciążę??
Ja pieprze!!!! Przeciez masz dziecko!!! To chyba wiesz kiedy na usg mozna zobaczyć ciaze!!!
Dokladnie, brak słów.Cisną mi się na usta brzydkie słowa,ale chyba sobie odpuszczę bo jak widać nie warto. Szkoda strzępić języka..
No wiemCisną mi się na usta brzydkie słowa,ale chyba sobie odpuszczę bo jak widać nie warto. Szkoda strzępić języka..
Wiem że niemam w tej chwili i tak mam synka ale tak zapytałam tylko czy większa ciążę tzn więcej np niż 16 tyg zobaczy się przez usg dopochwoweCisną mi się na usta brzydkie słowa,ale chyba sobie odpuszczę bo jak widać nie warto. Szkoda strzępić języka..
No wiem
Wiem że niemam w tej chwili i tak mam synka ale tak zapytałam tylko czy większa ciążę tzn więcej np niż 16 tyg zobaczy się przez usg dopochwowe
A ja mam wątpliwości co do USG dopochwowego w 16 tyg. Szczerze to pierwszy raz sie z czymś takim spotykam... [emoji848][emoji848][emoji848]No wiem
Wiem że niemam w tej chwili i tak mam synka ale tak zapytałam tylko czy większa ciążę tzn więcej np niż 16 tyg zobaczy się przez usg dopochwowe