Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co do nakładek to przy obu dzieciaczkach je miałamale nie każde dziecko umie z nich je. Mój syn jak je tylko widzial to się darł ;-) a Dominika bez nich jeść nie chciała
![]()
O to widzę, że dobrze mnie znasz ;-) A raczej Nas bo męża też. Z profilowanego znam parę osób, ale skoro mówisz że ciebie nie to przynajmniej muszę cię kojarzyć ;-) Mam nadzieję, że nie słyszałaś o mnie nic złego ;-)Wiolcia ja już szłam tym nowym systemem nauczania więc chodziłam do Liceum Profilowanego. Ale coś mi się wydaje że jednak ja Cię znam właśnie ze szkoły a Twój mąż to pewnie ma nazwisko na literkę K...? Taki wysoki chłopak z czrnymi włosami? A może jeszcze chodził do klasy z pewnym chłopakiem co mówili na niego mazak? Jeśli tak to znam Ciebie ale raczej Ty mnie tylko z widzenia....
Jeszcze się zgadamy co i jak bo w ten przed wszystkimi świętymi nie dam rady. Skoro teraz goniaa do nas dołącza to już nie będziesz sama jak wylądujemy na porodówce poza tym widzę, że to kolejna grudniówka Noo zaczyna stawiać pierwsze kroki, ale najlepiej się czuje jak idzie do kogoś i ma pewność że ktoś ją złapie, ale potrafi sobie np przejść do rzeczy która ja interesuje. pewnie jeszcze sporo czsu upłynie zanim pójdzie ze mną na nogach na spacergoonia witaj grudniówko super że dołączasz do nas jak tam mała? mój Wojtek już chodzi
nie ma za co:-) polecam sie na przyszłośćWitaj goniaa i dzięki za cynk gdzie mogę kupić te majtki z siateczki![]()

no właśnie miałam to napisaćco do nakładek z aventa to jest rozmiar uniwersalny i taki pewnie ci dała, ale sa tez mniejsze "mini", tylko ponoć ciężej go dostac

kurcze jak ten czas leci.. jak te dzieci szybko rosną 
to na jeszcze cos chciałam zwrócić uwagę Wam ;-)bo ja za pierwszym razem dałam w tej kwestii plamę
- kupiłam nie rozpinana koszulę nocna i sie sporo namęczyłam karmiąc 

wiec jestem pewna ze spokojnie moge nim smarować brodawki i karmić tym bardziej ze przeciwwskazań brak - poza tym jej to poleciał lekarka po porodzie w szpitalu 
Mnie nie sprawdzał ani razu szyjki mimo, że bakterie wychodzą mi w każdym badaniuWiola no wlasnie mi tez nie sprawdzal,wogole od poczatku ciazy moze z 4 razy badal mnie ginekologicznie.....powiedzial ze to dlatego ze mam idealne wyniki moczu,zero bakteri itp co bardzo rzadko zdarza sie w ciazy.A Tobie co mowi?
Mówi, że brzuch miękki, macica miękka więc nic się nie dzieje - chyba wie co mówi
2 listopada jestem na wizycie u niego to go wypytam dokładnie o wszystko;-)