Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale byłby numer gdybyśmy sie rzeczywiście spotkały 
ale jest bardzo fajny i to jedyne czego się nie pozbyłam bo mi szkoda było ;-) mimo ze na początku nie planowałam drugiej dzidzi 
) zaczeła mi tak krwawić brodawka, że nie mogłam jej karmic bo nawet jej z mlekiem ta krew do buziolka wpadała i te kapturki mi wtedy zycie uratowały bo przez nie krew nie leciała a mleko tak - wiec ja juz kupiłam komplet jeden 

Do której klasy chodziłaś?? Ja do biologiczno-chemicznej a mój mąż do Agrobiznesu
No a o nim to dość głośno było w szkole
)

to może w któryś weekend podjedziecie?Mika niestety mąż późno kończy pracę i będziemy dopiero na wizytę ale to możemy się spotkać też innego dnia ;-) A co do dzieci to jsorbek ma racje - zazdroszczę że ty masz już swoja na świecie i wszystko z porodem i połogiem to już wspomnienie![]()

a ja zawsze się broniłam przed parkąMika ja też Ci zazdroszczę tego że już masz porody za sobą i możesz cieszyć się swoimi dzieciaczkami i przede wszystkim tego że masz parkę zawsze tak chciałam żeby był i chłopczyk i dziewczynka ale niestety tego się już nie zaplanuje....
chciałam mieć dwie corki, a potem na końcu syna ;-)
super że dołączasz do nas
jak tam mała? mój Wojtek już chodzi