Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nie żartuj! ja miałam na każdej
przecież w ten sposób np poznają jak wygląda szyjka własnie
mnie gin zawsze mówił, zamknięta, twarda, taka siaka i owaka.. chodziłam i do Niewiarowej (która nie jest dobrym lekarzem) i do Krzysztoforskiego i obydwoje pierwsze co, to kazali siadać na fotel na badanie
Teraz to i ja w szoku jestem że nigdy nie sprawdzał mi szyjki - całe szczęście że to już zaawansowana ciąża bo inaczej bym się stresowała czy wszystko jest napewno dobrze. a tak go chwaliłam
Chyba, że nie było po prostu potrzeby sprawdzania szyjki bo nic mi nie dolegało takiego.jsorbek ja niestety nie pracuję prawie od początku ciąży, ale ja tracę pracę wraz z porodem (wyrozumiały pracodawca)![]()
w sensie cos doradzić ??

i łóżka też 

ja tak samo chwaliłam Niewiarowąa tak go chwaliłamChyba, że nie było po prostu potrzeby sprawdzania szyjki bo nic mi nie dolegało takiego.
a tak na prawdę okazało się, że ona jest daleko za murzynami z leczeniem.. i przy drugiej ciąży właśnie przez nią, ledwo uratowali mi dziecko w 14tyg. :-(
(ale jeśli zapomnisz to dadzą ci)

my mieliśmy przy drugim dziecku i jestem z niego strasznie zadowolona 
)

Uspokoiłaś mnie z tym lekarzem - najwyraźniej nie było potrzeby sprawdzania u mnie szyjki... i skoro jestem już w 36 tc i nic złego się nie dzieje z szyjką to mogę spokojnie zaufać lekarzowi. Eh jak zwykle się naczytam a później panikuję 
Na szczęście to tylko 2 dni w szpitalu i do domu - zawsze to chociaż komfort psychiczny że się jest u siebie.
A co do płci to powie mi dopiero za miesiąc.

Macie elektryczne czy zwykle?