reklama

Olkusz i okolice

koniczynka gratuluje udanej wizyty! Maleństwo jest przepiękne!!:-) Rozczulają mnie te małe rączki i nóżki :-) a to było USG genetyczne czy zwykłe?? Eh początek ciąży kiedy co wizytę zachodzą ogromne zmiany w maleństwie jest chyba najprzyjemniejszym momentem - przynajmniej dla mnie.

Czekoladka
śliczne łóżeczko i pościel. Wszystko w takich ciepłych barwach co sprawia że łóżeczko jest baaardzo przytulne :tak:

Mnie lekarz też nieraz ruszał brzuchem, żeby Mały się ruszył ale synek nigdy się nie dał sprowokować i spał dalej ;-)

reklama
Koniczynka sliczny bobasek a do jakiego gina chodzisz ?? Dobrze ze wszystko ok :)

Wiolcia- wiesz co tylko z tymi majtkami to chyba jest problem w Olkuszu ja je kupuje na allegro albo w Krakowie ( chyba ze się mylę) - one sa tanie jak barszcz 2,5 za sztuke chyba to wydaje mi sie ze lepiej mieć niz nie mieć - wiesz u mnie zdały egzamin bo takie zwykłe mnie uwierały poza tym sa jak pisała Mika przewiewne- teraz pierwsze co kupiłam to właśnie je - poza tym sa dwa rodzaje miałam oba i te siateczkowe sa dużo lepsze niz te jednorazowe - oczywiście zrobisz jak uważasz ale wydaje mi sie ze chociaż dwie pary to warto mieć na wszelki wypadek tym bardziej ze wydatek znikomy ;-)

Czekolada super zakupy - bardzo ładna i pościel i łóżeczko

ja sie moge tylko wózkiem pochwalić :-p bo łóżeczko używane a pościel mam po córci starszej
QUINNY SPEEDI SX + fotelik + GRATISY (1282631863) - Aukcje internetowe Allegro

tylko my kupowaliśmy bez fotelika wiec był tańszy

Ostatnia edycja:
Tez u niego robiłam połówkowe w 22 tc i teraz miedzy 28-32 sie wybieram a tak poza tym chodze do Tylnickiego wiec mam podwójna kontrolę :)

Ostatnia edycja:
koniczynko jaki bobasek!!! :-D

czekolada super to łóżeczko :-D ale wam zazdroszczę tych wyprawek :-D co do laktatora to ja miałam przy dzieciach i nie ściągał mi nic z cycków... lepiej sobie ściągałam sama :cool2:

Wiola ja chodze teraz do Krzysztoforskiego :tak: co do majtek to w Olkuszu kupisz, ale tylko jednorazowe... a w nich to tyłek się poci jak fiks ;-) lepiej od razu kupić na allegro bo to koszt paru złotych dosłownie :tak:

No dobra to zamawiam w takim razie te majciochy przez allegro-lepiej mieć niż żałować że nie mam ;-)
jsorbek piękny wózek i oczywiście świetna marka. Słyszałam wiele dobrego o Quinny:tak: a fotelik samochodowy jaki będziecie mieli?

Mika skoro ci niepotrzebny to z przyjemnością sobie go przywłaszczę:-D Będę z mężem w Olkuszu 2 listopada u lekarza to możemy się jakoś umówić. Nie wiem tylko czy nie za późno bo będę dopiero po 18:baffled:

reklama
Witajcie:)

Czy moge do Was dołączyć?
Co prawda z Olkusza nie jestem tylko z Wolbromia ale w sumie to niedaleko:)
Jestem rocznik 86 termin mam na 31.01.2011r. i to jest moja pierwsza ciąża:) Z niecierpliwością czekam na narodziny Bartusia:)

Super macie te zakupy ja jeszcze jestem przed. Mam co prawda kilka rzeczy tj. wanienka, przewijak, łóżeczko, stelaż pod wanienkę i kilka ciuszków ale cała reszta jeszcze przede mna do kupienia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry