reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

Dziewczyny karmiące piersią, a macie tak że Was kuje w tej drugiej piersi podczas karmienia? Albo jak się schylacie, albo jak dziecko długo już śpi?
Mnie tak kuje jakby mi ktoś szpile wbijał...:eek::eek:

reklama
Jak sie schylam to mi leci :-) jak karmię lewą to z prawej leci...
czuje napływ mleka do piersi w czasie np,. jak Agatka spi... ale tym razem jest on dość bolesny....

Amelkowa,też tak mam,to takie uczucie jakby "rwania" w piersi,trudno określić to uczucie,ale fakt,jak Abejka pisze,jak karmię jedną,to z drugiej leci,ba czasem nawet na mysl o Małej,że mam Ją karmić,albo jak zapłacze,to samo mi mleczko z cycek leci,potem się to unormuje,ale narazie jest mimowolne ;-);-);-).
I mimo,że to moje drugie Dziecko,to wciąż jestem pod wrażeniem,jak to ta matka natura wszystko zmyślnie ułozyła...:tak::tak::tak::tak::tak:

No mi też leci właśnie jak czuję to kucie (kłucie?:eek::sorry:)
Do niedawna nie potrzebowałam wkładek laktacyjnych, a teraz się nie obejdzie...
Najbardziej mi przypasowały te z Johnsona;-)

i ja dołączam do grona kłujących cycuchów:tak:I leci mi mleko baaardzo.Jak karmie to z d\rugiego cycka,ajk mała śpi długo,jak sobie przygniote;-)Spółdzielnia mleczarska wysiada przy mnie:tak::tak:;-);-):-):-)

moja na zmianę przez sen się śmieje i kwili... sni się jej coś po prostu:tak:

co do cycuchów to mi jak karmię to z drugiej piersi mam potop... i te kłucie i rwanie to jest czasem bardzo mocne:tak:

A ja nie słyszę czy moi kwilą czy się śmieją. Śpię prawie kamiennym snem ;-)
Ale w dzień jak przysną to różne miny stroją. A teraz właśnie śpią śmiesznie, bo jeden ma górną wargę wysuniętą do przodu, a drugi dolną :-D:-D:-D:-D

reklama
Emilka przez sen śmieje sie,popłakuje,otwiera oczy(M. o mało zawału wtedy nie dostaje,bo wygląda to czasem jak z horroru:-D),cała az chodzi.I wydaje dziwne dźwieki,chrumkania a najczęściej jak to mówi kochajacy tatuś rzęzi jak stary ciągnik,bardzo subtelna dziewczynka:-D:-D:-D

Do góry