reklama
monisia1979
Fanka BB :)
Amelkowa,też tak mam,to takie uczucie jakby "rwania" w piersi,trudno określić to uczucie,ale fakt,jak Abejka pisze,jak karmię jedną,to z drugiej leci,ba czasem nawet na mysl o Małej,że mam Ją karmić,albo jak zapłacze,to samo mi mleczko z cycek leci,potem się to unormuje,ale narazie jest mimowolne ;-);-);-).
I mimo,że to moje drugie Dziecko,to wciąż jestem pod wrażeniem,jak to ta matka natura wszystko zmyślnie ułozyła...

I mimo,że to moje drugie Dziecko,to wciąż jestem pod wrażeniem,jak to ta matka natura wszystko zmyślnie ułozyła...

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Smerfi niespokojny sen maluszka, skąd ja to znam:-). Wczoraj czytałam artykuł, że jest to zjawisko jak najbardziej normalne
Karolinusia
Fanka BB :)
a moja Lenka jest jakaś niespokojna w nocy, tzn. w dzień jak śpi to nie marudzi a w nocy co chwilę zakwili albo zapłacze i śpi dalej. Może coś ją boli? Wasze dzieciaczki też tak mają?
Bianka czasami tak ma
reklama
Emilka przez sen śmieje sie,popłakuje,otwiera oczy(M. o mało zawału wtedy nie dostaje,bo wygląda to czasem jak z horroru
),cała az chodzi.I wydaje dziwne dźwieki,chrumkania a najczęściej jak to mówi kochajacy tatuś rzęzi jak stary ciągnik,bardzo subtelna dziewczynka

Podziel się: