Amelkowa
Fanka BB :)
Moja dziś w nocy też się zalała jakoś dziwnie tak w pasie. Mamy 2 Pampersa. Wcześnie Huggisy - ale powiem, że papmki wygrywają pomimo zalania).
![]()
Amelkowa - tak wiem o tych woreczkach na mocz, ale podobno nie jest on tak sterylnu jak z świeżo umytej, pachnacej;-)"kureczki". A zależało nam, żeby badania wyszły tak, co by nie trzeba było ich powtarzać.
Poziedzcie mi czy przebieracie Kluski jak podczas nocnego karmienia Wam narobią "grubszą niespodziankę"? Ja mam tak często karmię Olgę, podczas wali niezłe bąki i kupkę, żal mi tak ją kłaść z tym i zaczynam po karmieniu przebieranie, podczas przebierania ulewa (dziś trzy zmiany ciuszków w nocy zalała ulewaniem)przebieranie, ulewanie i znowu "SSak" przeokrutny się włącza bo glodna i spać nie chce. I teraz nie wiem jak postępować. No i czy te ulewanie to z przejedzenia czy jak?
U nas też pampki wygrały bo są bardziej miękkie, Huggiesy takie sztywne, ale na początku były lepsze, bo są ciaśniejsze i w nich się Ania nie przesikiwała.
Co do woreczków, to mi lekarka powiedziała że trzeba umyć 'kureczkę'

co do ulewania - to od przebierania. Jeśli po jedzeniu podczas przewijania puszcza pawika to lepiej jej nie przebieraj, przed karmieniem grubo ją kremem nasmaruj i tyle... potem przewiniesz przed następnym karmieniem...