reklama

Opieka nad maluszkami

u nas ostatnio krostki sie pojawily na udach i teraz od wczoraj na raczkach a przed kapiela nawet zauwazylam pod cycuszkami.dobrze ze we wtorek do lekarza to sie dowiem co i jak.moze to sa potowki?w ogole niepoki mnie kilka rzeczy w rozwoju Wiki i musze to skonsultowac z pediatra,mam nadzieje ze wszytko oki i nie potrzebnie panikuje.

reklama
marta byc moze to potowki,a jak karmisz mala?jak piersia to moze cos zjadlas.a lepiej wyjsc na panikare i zapytac lekarza odnosnie obaw niz pozniej pluc sobie w twarz.trzymam kciuki zeby wszystko z malutka bylo ok

martap22 ja tez na wizyte do lekarza ide z dluga lista pytan, ale to chyba przez to ze za duzo czytam a w koncu kazdy dzieciaczek rozwija sie w swoim tepie :) trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku i tak napewno bedzie :)

a co do "gadania" to u nas zaczely sie spiewanka przy muzyczce dla dzieci :laugh: :laugh: i dlugie rozmowy z zabawkami :)

Asia21-ja tez duzo czytam i jak gdzies jest cos napisane co powinno lub nie dziecko w danym miesiacu a ja tego np.nie obserwuje u malej lub obserwuje a niby jest na[isane ze nie powinno to od razu mysle ze cos nie tak. Tak to ze mna juz jest.
Sylwia 532-karmie i piersia i sztucznym,ostatnio zjadlam troche truskawek,moze to przez to?ale i tak do tej pory miala tylko krosty na buzi.
zeby to tylko nie bylo atopowe, bo oczywiscie objawy pasuja mi do tego co wszedzie pisza.okaze sie we wtorek-oby sie wyjasnilo co to.

Kaśka - pewnie, że można. Klimat nad morzem jest zdrowy dla maluszków. Trzeba tylko pilnować, żeby dzieciaczka nie przegrzać i nie przebywać na słońcu między 11.00 a 15.00, no i nad Bałtykiem to chyba też chronić przed wiatrem w chłodniejsze dni. Ja bym na twoim miejscu bez wahania skorzystała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry