reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
A u nas USG kosztuje 35 zl, moja malutka miała już dwa razy, bo cos tam byo na początku niedobrze, teraz jest ok, ale jeszcze mi kazał przyjść za 3 miesiące.

KATI NJ bo u nas to wymyslaja rozne dziwne zeczy zeby miec na czym zarobic ;)
a tak powaznie to ja nie robie tez wierze w moja pania doktor i jesli bada i mowi ze ok to po co mam biegad z nmała po lekarzach ::)

ależ jestem wkur......

nasz termin usg na 25.07 też przepadł przez strajk, co za gnoje!!! kolejny termin mam na 22.08
zastanawiam się nad pójściem prywatnie, szlag mnie trafia na tę nasza służbę zdrowia!!!

dziewczyny - jak byłyście prywatnie, to poszłyście do normalnego gabinetu do zwykłego lekarza na usg, czy też znalazłyście specjalistę ortopedę robiącego usg??

osinka pisze:
ależ jestem wkur......

nasz termin usg na 25.07 też przepadł przez strajk, co za gnoje!!! kolejny termin mam na 22.08
zastanawiam się nad pójściem prywatnie, szlag mnie trafia na tę nasza służbę zdrowia!!!

dziewczyny - jak byłyście prywatnie, to poszłyście do normalnego gabinetu do zwykłego lekarza na usg, czy też znalazłyście specjalistę ortopedę robiącego usg??

Osinka, ja poszukałam trochę w necie, i znalazłam jedną babkę polecaną na forach, a potem jeszcze moja mama mi o niej powedziała - a dowiedziała się od swoich koleżanek, których córki były ze swoimi dziećmi. I faktycznie babka nie dość, że bardzo miła to widać, że zna się na rzeczy i nie skierowała na koljene usg, że by nabić kase, tylko powiedziała, następnym razem zapraszam z kolejnym dzieckiem :)
I myślę, że jak już się idzie prywatnie do to może do kogoś już sprawdzonego.

reklama
usg robiłam prywatnie - koszt 72 zl; chciałam aby zrobił je ortopeda (była taka możliwość), ale akurat go nie było i babeczka w tej przychodni poleciła mi innego lekarza, specjalizującego się w usg u dzieci; badanie przezciemiączkowe też robiliśmy u niego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry