reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
dzieki dziewczyny, ale temp znow rosnie 37.8 (bylo 36.7) :( poki co po letniej kapieli maly nie chcial cyca i zasnal, nie dalam mu jeszcze Paracetamolu ale zobacze jeszcze jak sie obudzi na jedzonko, moj bidulek kochany, chyba mamy pierwsze starcie z "trzydniowka", zaczelo sie od biegunki przez dwa ostatnie dni no i sie dzis wyklulo pierunstwo jakies :( Bylismy dzis u lekarza, bo maly mial byc szczepiony, ale lekarz stwierdzil ze przelozymy szczepienie, osluchowo wszystko jest w porzadku ale cos na gardelku nie tak :( kurcze jeszcze rano jak bylam na wizycie to nie mial temperaturki, zobacze jak bedzie w nocy, oby dobrze

reklama
Izka zdrówka dla Lola ;)

co do usg bioderek, to ja byłam z Maciusiem w szpitalu najpierw u ortopedy, a dwa dni później na usg przy czym nie rozumiem dlaczego nie mogli zrobić tego usg odrazu, aparat jest w gabinecie i robi go lekarka która bada dzieci ::), ach ta nasza służba zdrowia, a i diagnoza owej pani doktor jest dla mnie nieco zadziwiająca gdyż stwierdziła, że wszystko jest w porządku ale na wszelki wypadek mam dziecko pieluszkować ::), no ja się pytam dlaczego mam niby męczyć dziecko ? na wszelki wypadek? mam w d... takie podejście i idę z małym jeszcze raz prywatnie, na szczęście nasz pracodawca płaci nam za pakiet w prywatnej klinice i za 54 zł miesięcznie mogę doubezpieczyć dziecko z czego skrzetnie skorzystam, bo dosyć mam tych kolejek, proszenia i łaski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry