reklama

Opieka nad maluszkami

delikatnie osuszm patyczkami dla niemowląt i zauważyłam , że odkąd pozwalam małemu moczyć uszka , to woskowina ładnie wypływa na zewnątrz i łotwo ją usunąć

reklama
a my już po spacerze, wybrałysmy się o 6:50 na spacer, Agata spała do 9:45 na dworze, wróciłyśmy, zjadła sobie i teraz śpi w łóżeczku, a ja zaraz zjem śniadanie... ;)

kasiula matula pisze:
ja jak zamocze to osuszam tymi bagoetkami dla dzieci super czyszca uszka
FIONKA  chodzisz z maluchem na basen???
wlasnie ja tez chcialam to ma byc taki specjalny dla dzieci jak to jest ???

teraz wakacje i zajęcia zawiesili ::), basen nie jest specjalny tylko zwykły, jedynie zajęcia są specjalne dla niemowląt, musisz zaopatrzyć się w specjalne nieprzepuszczalne pielucho majtki, jeszcze nie widziałam niezadowolonego dziecka ;D ;D ;D
są pewne przeciwskazania do zajęć na basenie ale to trzeba ustalić indywidualnie z pediatrom

a swoją droga , to niedawno usłyszałam od pewnej życzliwej osoby, że basen to FANABERIA i że nie mam na co pieniędzy wydawać ::) .............ależ ja okropnie rozrzutna jestem

nie no na naszym basenie to ja sie boje plywac tak dzieciaki szaleja
musze poszukac jakiegos we wroclawiu
chodzisz na kryty???

u mnie sa ozonowane dwa baseny - na których są zajęcia z instrukotrem tylko dla takich małych dzieciaczków...

z Piotrkiem nam nie wyszło - to teraz chcemy zacząć chodzić we czwórkę...

kasiula matula pisze:
nie no na naszym basenie to ja sie boje plywac tak dzieciaki szaleja
musze poszukac jakiegos we wroclawiu
chodzisz na kryty???

tak, na krytym odbywają się zajęcia dla maluchów i wtedy nie ma tam innych dzieci, także jest spokojnie i bezpiecznie

kurcze musimy dzis isc do doktorki :(
pisałam ostatnio o rozwolnieniu na razie ustało ale zauwazylam w kupce jakiś śluz
zadzwoniłam do lekarki noi mamy przyjsc bo musi ja zbadać :(
oby było w porządku
oby to nic groźnego

napisze jak wroce idziemy kolo 17

reklama
Kasiula- na pewno wszystko będzie dobrze!

A my jutro na szczepienie!!!
O jak ja to lubię... >:( Brrrrrr
Za to będę wiedziała ile malutka waży ;D
Mam nadzieję, że coś z 6 kilo ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry