reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
kasiula: na pewno jest wszystko dobrze, a to usg tak tylko dla sprawdzenia, bo przerciez ciezko jest przebadac tak malutkie dziecko (nie powie co mu jest) ;) wiec nie masz sie czym martwic!!
glowa do gory, twoja emi to super zdrowa dziewczyna jest!! ;)

Boze moje dziecko jest szalone. Ciągle się wierci na rękach mu nawet nie dobrze jak sie polozy ejszcze gorzej. Jak go przewijam to normalnie podskakuje i pieluche wyciąga. Jakies nadpobudliwe czy co. ???

Dziewczyny,czy wasze pociechy tez maja mokre plecy jak spia w swoich lozeczkach?Majke kiedy biore na karmienie w srodku nocy,to plecki ma tak mokre i ubranko tez,jakbym ja z wanny wyciagala.Nie dawno kupilam nowy materacyk- niby kokos i gryka,ale ta cholerna pianka tez jest.Dzis w nocy spala ze mna bo Bartek w pracy byl i nie byla tak spocona.Marnie z tym,nie wiem jak temu zaradzic. >:(

u mnie było podobnie tzn. JakKamil śpi w wózkuz piankowym podłożem to ma mokreplecy. W nocy plecy ma ok ale głowę ma spoconą ale nie wiele. śpi na materacu piankowo - kokosowym. Myśle że to zależy od ilości miejscaim bardziej przewiewne - duże łózko tymmniej dzidziol spocony. A powiedzcie mi panie bo szału dostaje jak często obcinacie paznokcie. Ja co dwa dni i co drugi dzień Kamil jest podrapany do krwi. sprawdzam każdy paznokieć czy nie zostało coś drapiącego i są obciete do granic możliwości a tu za dwa dni nowa rana na twarzy. Macie jakieś rady - rękawiczki nie podziałają bo sam sobie ściągnie - z resztą za ciepło

qurcze ja uż myślałam że tylko my mamy ten problem. Czasami Kamil wygląda jak byśmy go pobili. A w szczególności sie drapie jak sie budzi >:( >:( >:( >:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry