reklama

Opieka nad maluszkami

magdalenaB pisze:
moj bartuniek chorutki  :(

ma okropny kaszel i katar :(

dajemy syropki: eurespal i clemastinum i siedzimy w domku 3 dni i potem kontrola :(

plakac sie chce!!!
Oj bidula!!! Chorowac w takie upaly to pewnie koszmar .Dorosly by sie meczyl a co dopiero male niemowle. Trzymajta sie,wierze ze juz za te pare dni Bartus wyzdrowieje  :-*

reklama
mama pytanie czy ma może któreś z was program do obróbki zdięć .... chodzi mi o coś takiego że moge wkleić twarz dziecka w jakąś smieszną foeografie.... proszę o info

dziekujemy baaardzo za zyczonka!!!

juz jest troche lepiej: w nocy juz nie kaszle i je spokojniej a tak byl nosek zawalony ze szok!!!
te leki sa super, podaje je od poniedzialku popoludniu i juz taka poprawa, bez antybiotyku sie obejdzie na szczescie :)
goraczki tez nie bylo uf! a o to sie balam najbardziej bo wtedy antybiotyk murowany

co do chorowania w te upaly to racja, koszmar nawet go utulic nie moge bo na rekach mu goroaco okropnie i poci sie biedaczysko :(
ale dzis w nocy spal 6,5 godziny od kapieli do pierwszego karmienia nocnego ;) wiec chyba wraca do zdrowia
wczoraj to juz byl taki dziwny:nic go nie draznilo, jak go polozylam tak lezal nic nie protestowal a dzis...nie to dziecko humorek juz powrocil i ten dobry i ten złośnik ;) :laugh:

magdalena to super że jest już lepiej :)

a u nas dziś płacz niesamowity, Maksiu sie prężył i cały czerwony był..
i w końcu zrobił kupkę całkiem twardą ::)
za jakąś godzine to samo, biedak, zaparzyłam mu koperku i podałam z glukozą
teraz już lepiej, zasnąl
lekarz kazał nutramigen tylko przez dwa tygodnie dawać
ale wydaje mi się że to mleko mu nie służy :(
zurzyje te dwie puszki ktore mi jeszcze zostały i wiecej mu tego świństwa nie dam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry