reklama

Opieka nad maluszkami

Emcia ja kupuję dwóch firm - wrocławskiej Med-Com albo Pampers wersja Let's Go - oba rodzaje mają super chłonny wkład, a są o wiele wygodniejsze dla maluszków, które dużo siedzą lub się przemieszczają.

chyba musze wyprobowac te pieluszki
Ivka76 a gdzie mozna kupic te Med-Com? normalnie w supermarketach??
bo nie widzilam ich nigdy:-)

reklama
ja juz nie mam sily na to przebieranie,jestem umeczona tym
wszystko wszystko od kupy.............podloga wszystkie ciuchy
nie mam juz sily

wyprobuje te pieluchomajtki moze szybciej bedzie

mojemu patrysiowi wyskoczyło jakies uczulenie........sama nie wiem ...czy to egzema ..do tej pory mial lekko przesuszona skore na jednym policzku...i kilka krosteczek......a teraz wyskoczyly mu czerwone place z krosteczkami na całych łydkach ,na nóżkach ........sama nie wiem co mam robic .nic nowego mu nie podawalam do jedzenia ......chyba pojde jutro do lekarza:(:(:(...bo may marudny

poradźcie mi dziewczyny jaki krem ochronny kupić

wcześniej smarowałam buzię kremem bambino, ale ciężko się rozsmarowywał i Agata bardzo się denerwowała, teraz kupiłam JonsonBaby i porażka!! jest gorszy, twardszy niż bambino!!
na Niveę Agata ma uczulenie

co kupić?????

Osinko, my od urodzenia na Nivea... nic innego nie testowałam... a bubchen(czy jak to się pisze???), nie ma żadnych kremów?

Ja jestem też zadowolona z serii skarb matki, ale nie wiem, czy kremy też mają???

Osinko -ja mojego Kacperka smaruję kremem do pielęgnacji dzieci i niemowląt Ziaja.Mały jest alergikiem i większość kremów go uczulała.
Od początku był smarowany ciekła parafiną,ale od kiedy odkryliśmy,że Ziaja jest dla niego dobra to przynajmniej dziubalek smarujemy kremem.

Osinko ja mam penatena na kazda pogode i jestem z niego bardzo zadowolona dosc latwo sie rozsmarowuje a na mroz uzywam wazelinki na buziaka :happy:

A jesli chodzi o pieluchy med com to ja szukalam w Krakowie w supermarketach i 2 sklepach dzieciecych i nie ma :wściekła/y: a juz wczesniej czytalam ze polecacie te pieluszki

my uzywamy pampersa active baby i sa ok , a jak przewijam kupe to musze Selinke zagadac zeby mi nie uciekala z bruna pupa, albo daje jej cos do gryzienia co najzesciej zajmuje jej uwage na tyle ze moge ja przewinac

reklama
Osinko my mamy od początku krem bubchen na każdą pogodę - jest super, a na dodatek ma bardzo kolorową tubkę, którą Szymon chętnie się zajmuje :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry