reklama

Opieka nad maluszkami

kacper myje zabki szczoteczka jordana taka z gryzakiem
pasty 2-colgate i elmex-odpowiednia do wieku-colgate ma bardziej lagodny i przyjemny smak
wlasnie zaczal sie buntowac myje sam-a mycie jego wyglada tak ze wysysa paste i wyrywa wloski-poprawiam mu choc troszke marudzi czaem troszke bardziej

tez musze rozejrzec sie za kaloszkami-na pewno bedzie frajdy co nie miara no i jakas parasolke

folia przeciwdeszczowa mam podarta-kacper kopal tak ze popekala:wściekła/y:zmoknal jak kura-smial sie i wolal kap kap-a bylo urwanie chmury

reklama
Dorwałam dziś kalosze :-)
Jak zwykle do wyboru były granatowe lub różowe....:confused2:
Zgadnijcie, które kupione....:-D

Mam pewien problem: Martynka jak chodzi podkurcza paluszki u nóg.
I teraz nie wiem czy jej to minie, czy mam iść do lekarki....:dull::-(
Chodzi już dość pewnie...no sama nie wiem ....:confused:

mokkate granatowe?:tak:
u mnie kacper tak ma z tymi paluszkami-nie tylko jak chodzi ale czesto pzrykurcza jak siedzi i sie bawi-dawno temu pytalam o to jak byl malutki i lekarka powiedziala ze ok :zawstydzona/y:teraz nie wiem czy to cos zlego

też obstawiam granatowe :tak:

ale jak Maksowi kupowałam to już miałam w ręku różowe w paseczki bo były super - w końcu jednak zwyciężył rozsądek i kupiłam .... tańsze:happy2::rofl2:

Dorwałam dziś kalosze :-)
Jak zwykle do wyboru były granatowe lub różowe....:confused2:
Zgadnijcie, które kupione....:-D

Mam pewien problem: Martynka jak chodzi podkurcza paluszki u nóg.
I teraz nie wiem czy jej to minie, czy mam iść do lekarki....:dull::-(
Chodzi już dość pewnie...no sama nie wiem ....:confused:

no to ja sie wyłamię i postawię na "róż";-);-):-)

Mokate mnie sie wydaje ze Marysia tez podkurcza paluszki jak chodzi , ale ja sie nad tym nigdy nie zastanawialam , dobrze ze o tym piszesz, ale wydaje mi sie ze one lapia rownowage jak tak chodza , tzn. tak mi sie wydaje:-).

Mokkate Mateusz natomiast czasem chodzi normalnie a czasem na palcach. Też nie wiem czy to dobrze. Miałam mieć kontrolną wizytę u ortopedy jak zacznie chodzić ale..... ten strajk:angry::angry::angry:
Iwka o matko ale czas leci, jeszcze tylko 2 tygodnie do Twojego poroduy zostało, szok.

mokatte: a gdzie kupilas kaloszki?? bo ja widzialam tylko duze 25 romiar i pani mi powiedziala ze raczej mniejszych sie nie produkuje :Eek:

my kupilismy wczoraj kurteczke przeciwdeszczowa, bartek w niej wyglada jak krasnoludek ;-) az zalowalam ze aparatu nie mielismy,
przychodzimy do domu i widzimy w tv prognoze pogody i upaly 34-37 stopni... :Eek: :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry