reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
bardzo sie niecierpliwiłam ale dzis rano odpadł nasz pepuszek w końcu
teraz jak przwijam emilke to śmiać mi sie chce bo nie moge sie przyzwyczaić do jej widoku bez tego fioletowego kikuta ;D

jak pójdziesz do apteki (znaczy sie wyślesz kogoś) to Ci poradzą - viburcol, i jeszcze kilka innych - zróżnicowane cenowo

spróbuj na razie termometru - może ulży maleństwu

Mam pytanie: Kiedy dziecku normują się godziny spania?
Ja już za swoją nie nadążam. CO dzień to inny rozkład spania i jak tu coś planować? >:( ;D

Azik ,dzieki,Bartek juz kupil Vibrucol- nie tanie,powiem,bo 19 zl za 12 czopkow,ale to nic

Anian,ja tam nic nie planuje,nawet nie probuje,bo i tak nigdy nic nie wychodzi.Chata niezadbana,w kuchni rzadzi Bartek,ja potem tylko wszystko zmywam,a jak tylko mala zasnie to patrze zebym zrobila to samo.Moj najwazniejszy plan: zebym znalazla czas na drzemke,bo nie wyrabiam po parugodzinnym karmieniu i bolach brzuszku.

reklama
nasz mały też się rozregulował zupełnie ;D - nie idzie się z nim "dogadać"; ale wczoraj udało mi się wyskoczyć do Empiku, a wcześniej byliśmy na pierwszym spacerze ;

czy jak waszym maluchom odpadły resztki pępowiny to było jeszcze w pępku takie coś zielone? (jakby fragment niezaschniętej pępowiny?)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry