reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszkami

Ivka: a masz z zabkami czy zwierzątkami??? u mnie biedronkowe masakra totalna - przy każdej zmianie pieluchy zmiana całej garderoby.

reklama
ivka76 pisze:
kaśka76 pisze:
Ivka: a masz z zabkami czy zwierzątkami??? u mnie biedronkowe masakra totalna - przy każdej zmianie pieluchy zmiana całej garderoby.

ze zwierzątkami - są super

ja też mam ze zwierzątkami i niestety......... a taniej kupuję happy belli i jak dla mnie są lepsze. może trafiłam na felerną paczkę. podobno z lidla sa niezłe. tak piszą dziewczyny w wątku polecam-odradzam.

U nas cos dziwnego sie zaczelo dziac z Pampersami. Wczesniej byly rewelacyjne,wiec kupilismy taka sama paczke. Maly zasikuje sie az po plecy i za kazdym razem jak go przewijam ,musze zmieniac ubranka. Nie mam pojecia o co chodzi,przeciez zakladam mu je tak samo jak te wczesniej. ::)

my uzywalismy happy
teraz huggies
a w zapasie mamy pampersy tylko jeszcze troche za duze
nie narzekam na zadne sa ok

u mnie happy sie nie sprawdzily
pampersy(na razie te new born) sa ok

jeszcze wyprobuje huggies

monika.g mi czasem tez sie tak zdarza ze cale plecy zasikane ::) a zakladam je wysoko i nie wiem czemu

magdalena na razie mnie ten problem omija.poczytaj tu http://www.laktacja.pl/problemy.html

a ja mam problem-czesto zmieniam pieluszki,zawsze smaruje kremem a maly ma odparzenie........pupa jest gladziutka ale miedzy sprzecikiem :(,tak dbalam a to swinstwo sie pojawilo i mam do siebie pretensje bo to moja wina :((jaka masc jest dobra-sudokrem nie pomaga...........maly ma juz to 3 dnien,moze nie jest az tak mocne ale jest widoczne)

reklama
Do góry